det är över

Thailand

Hejsan alla där hemma! klockan är runt två här nu och vi har just gjort vårat första besök med shopping. Gick sådär kan jag säga haha. Jag och jocke har i alla fall köpt grymma solbrillor efter att ha inset att vi är helt solblinda nu och går rakt in i väggen med mera 🙂

Annars har vi tagit det rätt lungt hittills. Dock är det en helt ny värld här. Lite spännande sådär. Var en sväng på flygplatsen och hämtade mina kusiner också. När hela våran släckt med Svenskar och Schweizare är samlade är vi odödliga.

Har egentligen mest låtit Jocke hålla i kameran this far men jag tänkte lägga upp en bild på våra solglasögon och lite natursköna bilder. Livet leker.

Våra solglasögon:

Sedan som vanligt kommer jag och Jocke vilse och funderar vad som händer.. Då ser vi till vår förvåning att Buddah och Dalahästen delar på en klase mini bananer HAHA! vem kunde ana?

Sedan avslutas det med en bild på utsikten från balkongen..

Nej nu blir det att sova, stranden imorgon!

Etiketter: , , , ,

En kommentar

  1. Malin

    Haha du har så rätt! Kul att höra från dig, allt verkar ju toppen för er! Ha en fortsatt bra semester, och ge mig lite updates! Kramar från ett liiite kallare men ändå rätt okej sverige

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.