det är över

Time to give back!

Alla har vi något vi brinner lite extra för. Något som vi är stolta över helt enkelt. Jag är en fantastiskt trogen blodgivare.! Många av mina vänner gick på krogen på 18års dagen. Jag gick på blodcentralen. Jag älskar tanken när jag tänker tillbaka på det. Bara tanken på att någon skulle få sämre vård bara för att någon annan väljer att sitta hemma gör mig egentligen helt förtvivlad.

Egentligen tycker jag att det ska vara lag på att alla ska ge blod. Hur ska man annars kunna sitta och förvänta sig att någon annan ska lämna när man själv inte gör det. Ev att en lag är lite överdrivet men absolut ska dom som lämnar få förtur. Det är för mig en självklarhet. Sluta sitt hemma och tyck synd om dig själv och ge tillbaka.!

Personalen på blodcentralen vill jag bara nämna också. Dom är otroligt kunniga och svarar på alla möjliga frågor från allt dom borde kunna till de som är helt bortom deras kunskap. Dom är fantastiskt trevlig och man blir bara glad av att se dom!

Dumt av mig att gå på så aggresivt när jag ska få folk att lämna blod. haha. Jaadu Jag och Jocke ska dit imorgon i alla fall.

 

 

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.