det är över

Div. 1

Jag fattar inte varför alla är i mot oss. Jag fattar inte alls grunderna i detta beslut när jag läser tidningen. Det låter som en klassisk ursäkt som man hittat på i stundens hetta. Känslan är att detta hade absolut inte skett om det inte var Sundsvall som hade fått platsen. Jag tycker det är pinsamt dåligt.

Finns på tok för mycket folk i Sverige som vill göra det lätt för sig. Det brukar dom dessvärre få äta upp en vacker dag. Förhoppningsvis även i det här fallet. Jag bara hatar att vi Umebor ska behöva va dom som måste tänka "Vi ska fan visa dom" hela tiden. Är det inte björklöven som får fördelar i mot sig hela tiden så är det UIK eller någon annan.

Lätt att säga att vi ha förtjänat de men när fan ska de ta stopp.? Det har gått över gränsen nu.

Jag lever fortf på hoppat att laget lever. Känns mycket roligare än konken.. Näe nu kaffe!

Etiketter: ,

3 kommentarer

  1. UMEBON

    Dax å vakna
    hur menar du med att alla har något emot oss umebor. Kanske det beror på att ”vi” verkar har pinsamt dålig koll på vad vi håller på med.
    Visst kan man drabbas av dåliga tider, men läs Villy Hansens försiktiga retorik så kanske liljeholmen börjar lysa igen.
    Man kan ju inte som verksamhet driva och redovisa med låtsaspengar…. att man sedan lämnar in konkursanmälan utan att ha lyssant med de ”trogna”.
    Ge upp och börja om
    //Trött

  2. Pelle Salomonsson

    Svar till UMEBON (2010-06-09 12:37)
    Haha jag tror alla är vakna. Folk har rätt att bli irriterade när det går åt helvete. Sedan så har det varit orättvisor tidigare som jag skrev. Sedan om det är så i detta fallet är än så länge osagt innan man får mer info. Men hur som helst kvarstår problem att det som iaf stod i tidningen inte är en tillräcklig grund. För fallet är unik så dom hade kunnat göra som dom vill och hade det varit ett sthlm lag hade det aldrig tvångsnedflyttats. Tror jag. Min åsikt. Kram!

  3. Umebon

    Vakna kan ju inte ledningen av Björklöven vara, helt ärligt.
    Vill inget hellre än att Björklöven skall vara ett etablerat lag i de högre seriesystemen. Det initiativ som Björk tagit/visat utåt verkar kunna bära frukt.
    Lyft in personer med fackkunskap om de olika områden som skall finnas i ett AB.
    Men de ”gamla” dra ett tjock täcke och återvänd till resturang branchen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.