det är över

Vad har jag gjort?

Dagens nära döden upplevelse skedde på jobbet. Jag har varit i fisken och gjort det fint. Målet är alltid att det ska bli så bra att folk ska känna att dom inte kan leva utan att handla av mig.. Idag lyckas jag andra gånger mindre bra. Men när jag står och funderar som mest bland alla laxar och räkor så kommer en kollega till mig och säger att jag ska gå till chefen för han vill prata med mig halv två.

Jag får panik. Vad har jag nu gjort? Jag kände på mig efter att ha gått igenom senaste veckorna i huvudet att jag inte kan ha gjort någon jätte skandal. Då är ju genast frågan om jag kanske sagt något dumt igen. Jag har ju en tendens att säga något ogenomtänkt ibland. Hur som helst så var det tre timmar till mötet och innan det var dags så hade jag hunnit blivit så nervös så jag höll på smått falla ihop.

Konstigt var det för jag brukar sällan bli nervös., Men så var det inte idag. Sedan var det dags att gå upp. Jag kände att det var väl dags att få slut på lidandet. När jag knackar på så säger även personalchefen att hon ska va med så jag håller upp dörren och sätter mig med ägaren och personalchefen och tänker bara Vad fan har du nu gjort Pelle!?

Då kommer det.. Jaa ang morgondagens personalfest som du ska vara med och laga mat till. Vi tänkte prata lite om det. Haha Jag har nog aldrig varit så nära på att flyga iväg av lättnad. Jag hade inte gjort bort mig idag heller. haha Mötet gick bra. Men det är till och med så att jag känner mig smått misshandlad av alla kramper och verkar jag fick av nervositeten idag. Bara ladda om! haha Kram!

Är den sånna gånger det blir en höva av en fjäder? haha

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.