Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

Ny dag …

… nya möjligheter…

Igår kväll stsrtade vi äntligen upp Fibrons vattengympan och jag var ganska så knäckt efteråt. Idag har jag liiite träningsvärk  och nacken värker med besked.

Kan dock konstatera med en viss glädje, att de ca 20+ kilo som jag gått ner gör att orken ändå är betydligt bättre och att man är mycket rörligare nu än förut, när kilona fortfarande hängde med.

Nackdelen är att baddräkten är på tok förstor  och till gårdagens bad fick jag fiska ihop delar av olika bikinisar och ett linne, som inte heller passade riktigt varvid hela kreationen nästan föll av mig i vattnet när jag började med höga knälyft. Måste åtgärdas tills nästa tllfälle. Jag kanske kan sy in baddräkten på nått vis… Känns inte som jag har nån större lust att köpa nytt nu innan viktnedgången har stagnerat…

 

I övrigt så ska jag se till att få lite  dokument till fibrons årsmöte klara idag och sen ska jag bara chilla har jag bestämt mig för. fick se en vante med ett slags rutmönster på häromdagen som jag fotade och jag ska försöka räkna ut hur man gör det… jag har skickar bilden till lilla mamsi också så hon skulle också göra ett prov… får se vem av oss som räknar ut det först…

 

Till helgen ska jag och maken hälsa på vänner i Ö-vik och maken ska spela Sponsorstriken. Så då är det dags att hålla tummarna för honom… Vinstsumman i tävlingen är ganska gedigen och den kan vi behöva.

För att komma med i finalen måste han som det ser ut idag slå 1280-1290( på 6 serier) I snitt 213-215 per serie… och efter som maken förbättrat sitt spel betydligt de senaste åren så kan han inte räkna några handikapppoäng numera. Men eftersom maken är en bowlingspelare av hög klass så är vi inte oroliga, det minsta.

Roligt ska det bli att få träffa vännerna också… Dom har byggt om och byggt till i huset en hel massa sen vi var där sist så det blir spännande att se hur fint dom har fått det.

Allra roligast ska det bli att få träffa "Julle"… en liten dvärgschnauser med den charmigaste personlighet som ni bara kan tänka er…( Han är min älskling , ba’ så ni vet… och han älskar mig också… jaja … han älskar alla som kommer i hans väg men vadå …när han sitter i mitt knä då e han ….min, bara min…)

Dags för en liten lunch

Hej på en stund

 

Hairy

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.