Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

En dag med politik

Som väl kanske flera av er vet så tillbringar jag en hel del tid i fjället numera, då det är där min kärlek bor. Men igår var en sån där dag då mötena staplades på varandra. Så jag begav mig ner på plassn för att tillbringa eftermiddagen med mina partikamrater. Det var -34 grader på morgonen, så det kändes lite småkymigt att bege sig, men det blev mildare frampå dagen så det ordnade sig.Jag laddade med pannkaksfrukost (äppelpannkaka är sååå gott) och kaffe och sen var man fit for fight.

Jag var framme i god tid så jag hann lyssna på gårdagens fullmäktige en liten stund också. Vårat kommunalråd Magnus Johansson har skrivit ner lite tankar om det, som du kan läsa HÄR.

Direkt efter Fullmäktige gick sedan till styrelsemöte med Vilhelmina AK och efter det gick jag till nästa lokal där Vilhelmina S-förening höll årsmöte.

Där fick jag återigen igen det fina förtroendet att sitta som kassör i ett par år, vilket jag härmed tackar ödmjukast för. Efter en givande kväll med bra diskussioner, information och godaste smörgåstårtan (!!!), som Folkets Hus Cafeterian gjort, bar det iväg upp till fjället igen. De färgstarka karaktärerna i George RR Martins böcker ( Game of Thrones) följer mig i ljudboksformat vart jag går så jag hade gott sällskap hela vägen hem.

Somnade ovaggad efter fullspäckad dag, och idag blir det vilodag.

E4BD1580-1F90-4A2E-B704-F34B7EA2D003

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.