Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

När min äldste son var liten …

… så sa han att han skulle bli "Disneytecknare" och flytta till…Dikanäs…

-Varför ska du bo i Dikanäs? frågade jag, efersom jag tyckte det var lite undrligt. Min son hade aldrig varit där och kunde rimligtvis inte ha bildat sig nån uppfattning om hur det skulle vara att bo där vid 4 års ålder.

-Jo, jag har hört att det ska vara så trevligt där , svarade han.

Efter gårdagens besök på orten ( S-träffen på Sagagården) kan jag bara konstatera att… …sååååå rätt han hade…

Vi åkte från Vilhelmina  i 2 bilar och hade ett jättetrevligt möte med våra kamrater däruppe, med gott kaffe och mumsiga mackor, och fick med oss en hel del matnyttigt hem till "Tomplass’n".

Jag har ju varit "tomplassare" så länge så jag har nästan glömt hur det är att bo utanför orten. Det var en mycket nyttig påminnelse för mig.

Vi fick med oss många goda tips och ideer så kvällen känns helt lyckad… och sonen hade rätt den gången för så många år sen nu …

Det är verkligen så trevligt där , i Dikanäs… och jag hann sticka en halv vante…;D

 

 

Inatt släppte det där utomjordiska som spelat harpa i min rygg och skapat vibrationer nerefter benet, några dagar…

…bara så där bara, så idag känns det mer som en fruktansvärd träningsvärk efter ett monsterträningspass… Vad jag gjorde vet jag inte, men det känns skönt att vara kvitt eländet… Ruggis är faktiskt ritkigt glad för det.

Idag blir det lugna gatan på Strandvägen. För även om det var roligt att besöka trevliga Dikanäs så tar det på krafterna i en "gamkropp" och jag känner mig riktigt sleten idag. Dagen ägnas åt funderingar kring gårdagens event, ska också fila lite på några "bloggsvar" som jag blivit skyldig sen igår. ( tur att det inte är nått fel på huvet… eller…? ;D )

Men framför allt så ska jag slötitta på tvn en stund… "Våra bästa år"  börjar om 10 minuter . Jag hinner precis fixa kaffepåtåren.

Gårdagens musik uteblev pga av trötthet men ni får en förmiddagstrudelutt istället…

Blev inspirerad när jag såg att filmne ska gå på TV4Film idag

Hej på en stund

Girl 3

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.