Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

Det bästa jag har sagt – Anders Borg

Jag hittade ett klurigt klipp som jag måste dela med mig av…

 

 

Vet vi var vi har den mannen egentligen?

 

Etiketter: , ,

4 kommentarer

  1. Frågvis

    Vet du att vi gått igenom en finanskris, den värsta sedan 30talet. Vet du att Socialdemokraternas förre ledare Göran Persson berömmer Anders Borg för en sund politik under krisen. Vilken medicin tror du på, höjda skatter för de som jobbar och höjd a-kassa för dom som inte jobbar? Eller tror du överhuvudtaget på någonting förutom kritik av Alliansen?

  2. hasse

    Tror du på höghastighetståg för sisådär 50 miljarder eller är det mest lustigt när Maud gör bort sig? Självkritik på en meningslös satsning från S V och Mp? Dom 50 miljarnderna skulle kunna gå till nåt vettigare. Tycker inte du det Norman?

  3. Kristina Norman

    Svar till Frågvis (2010-05-14 13:10)
    Frågvis: Svar på dina frågor
    1. Ja
    2. Ja
    3. Jag tror på höjd a-kassa för dem som är emmellan två jobb så att dom kan. Klara sin vardag under omställningen. Jag tycker att dom som tjänar mer också skall kunna betala mer i skatt.
    4. Jo… jag tror på en massa saker. Tex solidaritet Jämställdhet och rättighet till jobb åt alla. Andra saker är jag helt övertygad om. Tex att det finns andra vägar i sjukförsäkring och a-kassa att gå än Alliansens som inte far farm så illa med folk

  4. Kristina Norman

    Svar till hasse (2010-05-14 18:41)
    hasse: Svar på dina frågor.
    1. Jag tror att en utbyggnad av järnvägen, både i norr och söder ger både mera jobb nu och i framtiden bättre möjligheter till kommunikation och transport= bättre för miljön
    2.Här tolkar jag som att följande två frågor är en och samma svar: Meningslös satsning? Tycker du ja. Pengar till vettigare? Nej, jag tycker att det är en klok satsning, både för jobb,framtida kommunikation och transport och för miljön.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.