Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

Måndag…

… regn blåst och värkväder… Humöret är inte så särskilt på topp… av många andra olika orsaker också som jag inte går in på här och nu… kan bara konstatera att vissa blir man aldrig klok på . Andra kan man bli djupt besviken på… Sånt är väl livet antar jag… Man lär så länge man lever…

 

På torsdag gör jag debut i politiken på allvar då jag blivit inkallad som reserv i Socialnämndens möte… Det innebär förtsås att jag har en ganska tjock lunta som jag håller på att läsa in mig på  och telefonen kommer att gå glödhet  hos mina partilamrater som också ska delta i mötet för att jag ska hinna sätta mig in i allt… men det känns roligt och bra och det ska bli riktigt spännande….

Jag var upp på Folkan i dag en stund och kollade på kommunfullmäktige… Intressant som vanligt. Under den  stund som jag satt där så beslutades att LOVen skulle återremitteras, och det tycker jag är bra… Det är många frågetecken där som måste rätas ut om/innan man kan ta beslut. Personligen så hoppas jag att det inte blir av alls ,för det skulle bli en högst orättvis lösning i vår kommun.

 

En kopp Turkiskt äppelte och en skinkmacka och sen ner i bingen och fortsätta läsa…

hej på en stund och gonatt

;o)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.