Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

Onsdag

… vackert väder säää naaanting tidigt i morse… men då var man jua llldeles för trött för att uppskatta det.. så när 2 stora koppar kaffe inte gjorde nån nytta i frågan om att kräla sig ur koman så gick jag och lade mig och sov i 2 timmar till och när jag då vakande så var solen inte alls lika klar och framträdande… jag missade tåget alltså… suck…

Det har visserligen varit ganska skapligt väder idag men inte på långa vägar så som det såg ut i morse kl 05,30…

Jag har varit på strandpromenad med mina kusinbarn idag… två skapligt stora blombuktter, en kasse med fina stenar och ett otal foton i diverse olika inställningar på kameran blev resultatet… + två par blöta och iskalla fötter i storlek 27-30efetr envist vadande efetrsom dom finaste stenarna låg långt ute i vattnet. Det är inte varmt i vattnet i Volgsjön.

På eftermiddan har jag gått iegnom luntan för morgondagens möte med en partikamrat och ikväll när jag har druckit kaffe med lilla mamsi och maken så ska jag gå igenom en gång till … (bara försäkerhetsskull)

Hunnit hälsa på sonens flickvän och kollat in henens lägenhet ( skjutsade sonen med lite grejjer. Han kommer väl att tillbringa rätt mycket tid där nu får man anta) dom kommer att få det jättemysigt.

Jag har börjat  planera för att plantera om min blommor.  Ni vet den krukan ska dit och den där och så delar jag på den blomman och av den kan jag få ut si och så många skott och så vidare… När jag sen har organiserat i mitt huvud så kommer det att gå på en grisblink när jag väl sätter igång… Hoppas jag alltså…

Jag lär ju få hjälp av mina kissar så man vet aldrig… På tal om kissar så är jag lite orolig för hur dom ska ta det här med flytten… dom blir ju spattiga för minsta lilla förflyttning och när kartongerna kommer fram så kommer dom att bli osaliga… Finns det nån katt -terapeut man kan gå till sen så att dom kan laga sina traumatiserade sinnen när flytten är klar tro ?

Nu vankas kaffe ( och en kola kaka… mums! )

hej på en stund

;o)))

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.