Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

Handla mat…

… ska vi göra idag… Vi har gått och dragit på det så nu har vi en hel hög med absolut tomma skåp… Inte ens med de värsta trolleri med knäna kan man få ihop en middag idag…Så det är på tiden…

Sen fortsätter målning och tapetsering. Det blir såååå fint… Själv har jag inte varit till mycket nytta ett par dagar men vi ska se om jag inte lyckas reka igång mig en stund idag.

Igår bördade vi åt oss ett köksbord .Bättre begagnat som kommer att passa utmärkt i vår nya lägenhet. Fortfarande väntar vi på att kartongerna från dom andra flyttarna som vi har varit behjälpliga vid, ska bli lediga så vi kan börja packa ner våra saker. När det väl händer kommer det att gå ganska snabbt att gå till verket…Hoppas jag… Planen är klar i mitt huvud och jag försöker förmedla den i små bitar till makekn så att han som ska bära är införstådd. Hittills verkar det funka. Han är dessutom rätt påhittig själv så jag är inte orolig.
Det blir alltså plan A eller plan B och ibland sammanfaller dom yvå till ett., och prognosen på slutresulatet verkar god.

Ikväll ska tvättstugan besegras… Det är värre det

Hej på en stund

;o)))

PS. Ja förresten… jag tar en paus nu från bloggandet… Jag ska ägna mig åt livet utanför bloggen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.