Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

Klimpfjäll ikväll…

… Valmöte på Norgefarargården. Ewa bjöd på nygräddade våfflor med sylt och grädde och kaffe och en kaka gjord på rabarber och angelica el. kvanne som det också kallas( rätta mig om jag har fel Ewa)

Kvällens topics var 

Kommunens ekonomi,

Skolan,

Vägarna, Saxnäs- Båtas,

Öppenhållning av Vildmarksvägen året runt

SSU- Vi har den stora glädjen att kunna meddela att vi from ikväll har en alldels färsk SSU-förening i Vilhelmina. SSUs distriktsombudsman Fredrik Gustavssom har varit här och hjälpt till med uppstarten under kvällen. (Han deltog också med valinformation på Malgomajskolan under dagen) Det kommer att bli väldigt roligt att följa våra engagerade undomar framgent.

Vår entertainer för kvällen är Stenerik Eneröd och han serverade historier från sommarens spelningar vid inlandsbanan varvat med musik och sång. Han spelade på keyboard, durspel och saxofon.

Vi fick dessutom åka ståndsmässigt till och från kvällens evenemang, då vi fick åka med "Stenkan" i hans turnebuss. Den går inte av för hackor. Av den anledningen blev resan till och från lika rolig som målet. Eftersom vi rymdes allihopa tillsammans i Stenkans åk, ikväll så kunde vi sammanfatta kvällen, uppdatera oss i andra ämnen och planera för morgondagen under resan. och vi hann umgås som vanliga människor utan politiksnack…

Kvällens Summasummarum . Bra kväll, mycket folk, engagerat folk, bra information och utbyte av information åt båda hållen som alldeles säkert kommer till nytta.

I morgon kommer Katarina Köhler från Skellefteå, kandidat på riksdagslistan till Vilhelmina

Kl 17.00 ska vi ha "För tugg " vid valstugan Underhållninga av vår trubadur Max tilltugg och bara trevlig samvaro i största allmänhet. Passa på och kom förbi och ställ dina frågor till Katarina. Varmt välkomna!

 

 

Etiketter: , , , ,

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.