Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

2x Reinfeildth

 Kommentarer överflödiga

Etiketter: , , , , , , , ,

8 kommentarer

  1. Kristina Norman

    Svar till Daniel (2010-09-10 14:08)
    Jag tror på en rödgrön regering…
    Vi har ett tydligt vägval att ta ställning till i detta valet och jag har stor tilltro på att svenska folket kommer att välja vägen som ger alla människor i Sverige en chans.Inte den vägen som delar upp Människorn i Sverige i två läger, dvs samhällsbärarna vs samhällstärarna. Tillsammans med solidaritet och för jämlikhet och rättvisa kommer vi längre. Det tjänar ALLA på…

  2. Lärar´n

    Tro gör man i kyrkan…Klart alliansen vinner solklart, tänker du sluta klippa o klistra då? nu har du ju ”lovat” sluta i VB, var ska du då sitta o klistra?? Kanske köpa hem lite lim =))

  3. Hasse

    Verkligen patetiskt att referera till Fjällstedt i en blogg som inte ens nämner honom. Du vill göra ner anonyma genom och bunta ihop och förringa dom. Vi i Vilhelmina har fattat. Du skriver under på allt han gjort och skrivit. Solidariskt och medmänskligt i varenda mening. Er trovärdighet är noll. Tack vare dig och Fjällstedt får inte sossarna min röst. Ni har verkligen lyckats!!

  4. Kristina Norman

    Svar till Hasse (2010-09-18 22:29)
    Hasse : Om du vill utmåla mig som syndabock för ditt beslut så tycker Jag att du är helt fel ute. Du är själv ansvarig för dina beslut så länge du är en myndig person. Det förutsätter jag att du är…myndig alltså???
    …och du har fel i övrigt också… du kan rimligtvis inte ha den minsta aning om vad jag vill eller inte vill…

  5. Hasse

    Inte ett ord har du eller Fjällstedt sagt vad man vill göra för Vilhelmina ska lyfta sig. Ni står på valsedeln men jagar bara oliktänkande genom och tex förminska genom och föra ”myndig” på tal. Du använder härskartekniker utan och blinka.
    Nej, du är inte syndabock utan direkt orsak till mitt val. Du och resten av gängen, K G Åke oc Viveka har slutit upp kring Fjällstedt. Botten är nådd för S. Röstar inte ens på Vänstern pga det här.

  6. Kristina Norman

    Svar till Hasse (2010-09-19 07:39)
    Det handlar nog mera om att vissa drabbats av slektiv läsförståelse… inte mycket jag kan göra åt det…Du gillar inte mig. Helt OK för min del. Jag kan inte påstå att jag har imponerats särskilt mycket av dina skriverier heller, men det låter det lite överdrivet att du skulle låta dig påverkas så i den milda grad av min ringa person att du låter det gå ut över din röst… Speciellt som vi inte känner varandra överhuvudtaget… Det där skallandet om härskartekniker låter lite bekant…Hmmm…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.