Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

Bli medlem…

 

Vårt parti

Bli medlem

Upprörd över orättvisor? Ta ställning för ett jämlikt Sverige och bli medlem redan idag. Och var med och bygg framtidens socialdemokrati.

Vi har förlorat valet och nu väntar ett viktigt utvecklingsarbete. Kampen för våra värderingar om jämlikhet och tolerans måste vinnas varje dag. Bli medlem i Socialdemokraterna eller värva dina vänner. Sverige behöver, mer än någonsin, ett parti som står upp för jämlikhet och alla människors lika värde. Därför behöver vi bli fler!

Bli medlem redan idag.

Se valrörelsen i bilder.

– Med min erfarenhet kan jag säga att vi har bedrivit den mest omfattande folkrörelsekampanjen sedan 1982 i varje fall, kanske någonsin. Vi har hittills genomfört 1 miljon 204 tusen 123 samtal (1 204 123) och bedrivit den mest omfattande folkrörelsekampanjen i vår historia så det beror inte på kampanjen och valarbetarna. Bara de sista 100 timmarna har vi genomfört över 1500 samtal i timmen, sade Bo Krogvig valledare för Socialdemokraterna under valnatten.

– Vi har en lång politisk debatt framför oss om hur folkrörelse Sverige kunde förlora det här valet. Hur bygger vi upp vårt parti, hur återskapar vi förtroendet? Vi har ett uppdrag och vi har idéerna om möjligheternas land och jämlikhetens samhälle. För ni minns vad Stellan Skarsgård sa: Det borgarna gör handlar om Sverige ska ägas gemensamt eller om vi ska ägas. Det är på riktigt nu! Sade Mona Sahlin i sitt tal på valnatten.

Sidan uppdaterades senast: 2010-09-23 08:38
Etiketter: , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.