Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

Nu börjar jag äntligen…

… begripa vad jag håller på med vad gäller min nya telefon… irriterande som sjutton när dom skriver exakt utförliga instruktioner om hur man ska starta en grej …men inte ett ord om hur man stänger av…Nu har jag räknat ut det … utan instruktionsbok… men jag känner starkt för att skriva ett klagomål vad gällande instruktionsboken …

Fördelen med att inte få instruktioner skrivna på näsan är förstås att då måste man tänka själv och då lär man sig också mycket fortare, men jag tror inte det är syftet med den där missen.

Börjar iallafall konstatera att min nya telefon kommer att passa mig bra, för de syften jag jag med den… Maken har alltså gjort ett bra köp.

Min förkylning är bättre idag… känns inte längre som jag är bortom räddning. Ont har jag efter allt hostande men hostan har avtagit också , så det ger kroppen chans att läka sig.

Jag överlever kort och gott.

Lillebror Bus  cyklade in i en stenvägg med huvet före igårkväll och fick åka akut till Lyckselemed ev. hjärnskakning och troligen tandskada. Efter observation i Lycksele inatt fick dom fortsätta till Umeå idag för att kolla upp skadan i överkäken…Så vi väntar (nagelbitande) på att få höra hur det går. Storebror smet ifrån alla kompisarna och kom hit för att vila upp sig efter den traumatiska händelsen… nu har han fått berätta igen och igen och jag tror att det känns lite bättre nu. Storebror tycke om att komma hit för här är det lugnt och fridfullt. Han gillar att vara själv ibland… och så förstås, är ju jag hans bästa vän och maken är hans bästaste vän.

 

3 kommentarer

  1. svensson

    Tror bestämmt det är nån som lider av hypokondri, då och då! Tror ej att en liten förkylning skulle ta kol på en människa, som ej sliter och pressar sin kropp till max, ute i arbetslivet!

  2. Kristina Norman

    Svar till svensson (2010-09-27 09:54)
    Så DET är vad ”doktor svensson” tror…? Men tänk så bra då, att jag skrev om det här så att du kunde delge oss dina fantastiska kunskaper… och tack för att du tog dig tid i ditt upptagna ( av arbete?) liv, för att ställa den rätta diagnosen. Allez gut!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.