Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

Solen skiner…

… och höstens färger framträder så vackert. Åtminstone när man betraktar dem från insidan av förnstret. Jag kan känna kylan börja tränga genom märg och ben och förbereder mig så sakteliga för "ide perioden"… Jag har laddat med böcker och ideer att skriva om under vintern, vämelljus, varma täcket( jag hoppar över pläden och går direkt på täcket)

En bokklubbsvinst i form av en ministereo sitter på väggen ovanför min myshörna där jag har min läslampa, laptop och bokhylla. Den funkar jättebra och är precis vad som behövs för att kunna "göra ljud" i form av musik eller radio. Precis lagom mycket "kräm" för vår lilla lägenhet också. Vi har ju kommit över behovet att kunna spela öronen av varandra.

Dessutom har vi numera en öppen spis som sprider en enorm värme så den kommer väl till pass i vinter när kylan slår till på riktigt. Det är så mysigt när elden sprakar. Vi, jag och maken , kan bli sittande och bara stirra in i lågorna på kvällen och säga … ingenting. Det behövs inte!

Idag slutade maken tidigt var hemma till lunch redan. han tog med sig farfar upp till Tresund för att hämta lite mera grejjer , som farfar sett sig behöva till lägenheten. Dom dyker väl upp framåt efetrmiddagen som två hungriga vargar så jag ska göra ett försök att ställa i ordning middag idag… Jag är feberfri idag så jag måste väl sluta "kvira " då.

I övrigt har ruggis, tack vare förkylningen, varit världsfrånvänd i några dagar mer eller mindre, och får påminnelser från omvärlden att den finns, så det är dags att rycka upp sig och återgå till "on -läge"…

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.