Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

Idag startade vi …

… socialdemokrater i Vilhelmina en ny blogg .

Ett informations- och diskussionsforum där vi fortsättningsvis kommer att informera om aktuella händelser.Möjligheterna(S) Vilhelmina

From den 1 november tar vi över styret i kommunen och det är då som vi kommer igång på allvar. Men tills dess kommer vi att informera om vilka planer vi har så långt och fortsätta skriva om olika aktuella ämnen som vi gjort tidigare i ett annat forum…

Välkommen in och ta en titt…

Gör också  ett besök i min nya blogg Ruggugglan funderar vidare

Här kommer jag att fortsätta skriva om politik och om mina tankar runt omkring det kommande arbetet , dom närmaste 4 åren. 

Min blogg är under konstrution men jag har kommit så pass långt så att jag kan skriva inlägg i allafall… Det känns jättekul med ett nytt spännande projekt, och jag hoppas att alla mina läsare vill följa mig ut mot nya äventyr… Vi ses ute i cybern!

Hej på en stund

 

Etiketter: , , , , , ,

15 kommentarer

  1. Calle P

    Var in och kollade på er nya sida, en sådan sida är bara till för sossar. Är det så ni vill ha det? Skriv nu inte att sidan är öppen för alla för det är den inte, räcker att se namnet på sidan. Att ni dessutom kräver mailadress av skrivarna stänger alla som inte tänker som ni.

  2. JÄTTEGLAD

    HEJ igen.. skrev nyss om att jag på sossarnas nya sida saknade kommentarer/gästbok… Har nu hittat kommentarfunktionen… Tack för den..
    Var väl lite förblindad av er fantastiska sida.. Äntligen är den här!!!

  3. Calle P

    Oskar: I denna blogg ger jag min mail till VK, i sossebloggen vill de jag ska ge mailen till de (s), det är skillnaden…Ibland är man tvungen att skriva anonymt, finns flera skäl ex att man är företagare och behöver varje kund i lilla Vilhelmina man kan få för att hålla företaget igång..eller att man blir hotad för sina åsikter..eller att man vill luften ska vara kvar i däcken..Vill nu höra VARFÖR DU skriver anonymt (!)?

  4. Kristina Norman

    Svar till Calle P (2010-09-28 19:44)
    Jag läser och läser, men jag är ledsen jag förstår inte hur du menar… Att vår blogg inte skulle vara öppen för alla? ”Att ni dessutom kräver mailadress av skrivarna stänger alla som inte tänker som ni.”
    Vi vill att alla som skriver tar personligt ansvar för sina och håller sig till NETIQETTen. Sen när blev det att stänga ute?

  5. Kristina Norman

    Svar till Calle P (2010-09-28 19:44)
    Vi vill att alla som skriver tar personligt ansvar för sina TEXTER och håller sig till NETIQETTen. Sen när blev det att stänga ute? Så ska det stå…

  6. Kristina Norman

    Svar till Calle P (2010-09-28 22:39)
    Jag blir bestört. Menar du att vi socialdemokrater skulle ge oss ut och paja dina däck eller hota dig för att du har en annan åsikt? Socialdemokraterna i Vilhelmina är ett demokratiskt parti som vid valet åtnjöt väljarnas förtroende med 54.9%. Vi ser gärna att alla sorts oliktänkande besöker vårt forum och framför sina åsikter under ordnade verbala former. Men det är skamligt av dig att insinuera det du gör både mot oss som parti, men framför allt mot alla våra väljare som har gett oss förtroendet.

  7. Kristina Norman

    Svar till Oskar O (2010-09-28 20:49)
    Jag undrade också var problemet låg, men sen läste jag svaret som du fick och förstår att ”problemet” ligger på en helt annan nivå, och har inte med rädsla eller betänkligheter att lämna ut emailadressen att göra alls

  8. Calle P

    Men snälla Kristina, alla ”54%” är inte snälla…Vidhåller det jag skrivit. Kanske liiiite självrannsakan är på sin plats=))

  9. Kristina Norman

    Svar till Calle P (2010-09-29 06:16)
    Om du har belägg för ditt påstående så lägg fram det, gör polisanmälan eller vad det nu är som behövs. men det är djupt fel av dig att släng ut såna där påståenden i luften bara… då blir det insinuationer och det kan jag inte jag godta

  10. Dr Max

    Till Calle P m fl. Man behöver inte alls ange sin mejladress när man kommenterar på vår nya blogg. det är en inställning man kan göra om man vill kräva det eller inte men vi har valt att inte ha det på det viset.

  11. Calle P

    Du Kristina. Jag har bott länge i detta samhälle, vet exakt vilka konsekvenser det kan få att INTE tycka som (s), inte alls lika lätt som du tror så lägg av.Dina svar börjar likna grannen din, synd för jag tycker i övrigt att du haft okey kommentarer. Med detta avslutar jag denna diskusion !

  12. Kristina Norman

    Svar till Calle P (2010-09-29 19:45)
    Jag har också bott i Vilhelmina rätt länge ( I Vilhelmina Kommun sedan 1979 och i Vilhelmina tätort sedan 1984) och jag har aldrig stött på den sortens människor nånsin, som går ut och sabbar andras däck eller hotar någon för en politisk åsikt. Dom människor som jag umgås med har en helt annan rättspatos än den du beskriver.
    Återigen …att bara säga ”jag vet” utan att kunna verifiera på nått sätt är inte rätt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.