Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

Det är roligt att..

… vara med och få utveckla nya bloggar.  En som jag tror på extra mycket just nu är vår Sosseblogg

" Möjligheterna(s) Vilhelmina"

¨Redan nu kan man gå in och läsa och få information om arbeten som varit och kommande projekt + lite tankar om både ditt och datt… och jag tycker att man redan nu kan se vilka användningsområden som vi kommer att kunna nyttja vår blogg till.

Gå gärna in och kolla och skriv gärna en kommentar och lämna tips om det är nått som du tycker saknas eller om du vet nått sätt att förbättra nått. Du kan skriva en kommentar i ett inlägg eller skriva i vår gästbok.

Möjligheterna(s) Vilhelmina

 

En blomma lägger jag in bara för att den är så vacker

 

En annan blogg som jag jobbar med  förnärvarande är min egen

" Ruggugglan funderar vidare "

… Där går det inte så fort men jag har all tid i världen och "…det blir det det blir" som makens farfar brukade säga… ( "Pilleripå… de bli de de bli…" = en uppmaning till barnen att jobba på när det gällde tex pärgrävning eller dylikt)

I övrigt fick jag brev från Länstyrelsen idag som bekräftar min plats som ersättare i Kommunfullmäktige, och nu ser jag verkligen fram emot att få ta itu med det som väntar…

Den 1 november sätter vi igång…

Hej på en stund

<3

Etiketter: , , , , , ,

11 kommentarer

  1. Ser nog

    Så olidligt desperat man måste vara när man måste blogga på VK för att få någon stackars läsare att läsa ”partibloggen”…Lika desperat var ni när ni lämnade VB. Knepigt att bygga upp egen blogg????Varför inte köpa annonser som andra får göra istället för att utnyttja andras bloggforum för gratisreklam? Tog pengarna slut i valrörelsen?

  2. Kristina Norman

    Svar till Ser nog (2010-10-07 22:26)
    Det är till att vara riktigt neggo ser jag.
    Så olidligt dålig dag man måste ha, när man inte kan låta en sån ”skitblogg” som min passera utan att kommentera i dessa negativa ordalag.
    Du vet…Det ÄR fortfarande fritt att läsa … eller inte…;op

  3. Ser nog

    Ja det var ju att svara på mina frågor ser jag…Lättare för dig att kalla mig ”neggo” (?) vad nu det är..Sedan säga att jag sagt ”skitblogg” (?)Känner igen en kvinna med högt försvar/bortförklaringar. Svara istället eftersom du skriver i en VK blogg eller skriv i ”privat” blogg eller varför inte i partibloggen?? Rädd att ingen ska läsa då???

  4. Ersboda-Vilhelmina

    Mycker intressant transkribering från Norman. Skitblogg är det verkligen ingen som sagt. Bara Norman själv spikar fast invektiven. En projicerad självbild månne? Man kan inte låta bli och undra. Att vara kritisk är naturligtvis att vara Neggo. Nog allt är det Vilhelmina i ett nötskal. Det finns bara en sanning, är den för obekväm omskrivs den till lögn, skvaller eller förtal.

  5. Kristina Norman

    Svar till Ersboda-Vilhelmina (2010-10-08 17:53)
    Det är din åsikt.Om jag upplever att någon är onödigt negativ ( man kan vara kritisk på många vis)så talat jag om det. Jag skriver om sånt som jag håller på med, sånt jag upplever och andra händelser i min blogg. Gillar man inte det så kan man endera göra en kommentar om det eller bara låta bli att läsa… det är vars och ens fulla rätt. Min rätt är att kunna säga när jag tycker det är onödigt negativt. Jag har aldrig talat om lögn skvaller eller förtal. Det finns det andra som gör så det räcker…

  6. Ser nog

    Svar på din fråga: Eftersom det BARA går ut på att göra reklam o fixa läsare till partibloggen på en VK blogg, nu är det bra om du kan svara på en läsares frågor för 3:dje gången…Klarar du av det? Om du ”glömt” är det bara att gå tillbaka till kommentar 1….Och vad menar du att kalla mig ”neggo”??? Har jag sagt ”skitblogg”??? Nu väntar jag o säkert många med mig på svar !!! (de som läser din ”skitblogg”enligt dig)

  7. säkert bekväm

    ”det är din åsikt”
    tror du inte den som skriver det fattar det själv!?
    verkligen understatement…
    varför ens diskutera det?
    man kanske slipper en sakdiskussion:-)

  8. Kristina Norman

    Svar till Ser nog (2010-10-08 21:04)
    Jag svarar väl ingen då…
    ”Eftersom det BARA går ut på att göra reklam o fixa läsare till partibloggen på en VK blogg,”skriver du
    Det är vad du tycker… Nu var det inte så det var…
    JAG SKRIVER OM DET JAG HÅLLER PÅ MED, DET SOM UPPTAR MINA TANKAR OCH SÅNT SOM JAG TYCKER ÄR ROLIGT. men vad jag än svarar så har ju du din uppfattning klar
    Svarar också igen på din följande frågor…
    1.Neggo= negativ snubbe. jag tyckte du var väl negativ i din attityd.
    2. Nej . det var jag som skrev ”skitblogg” och det gjorde jag för att jag uppfattade det som att det var det du tyckte i din kommentar.

  9. Kristina Norman

    Svar till säkert bekväm (2010-10-08 21:49)
    1. Man skulle kunna tro det men det är nog inte så tydligt alla gånger.
    Sakdiskussioner har jag inget emot. Men det råder ofta delade meningar om vad som är sakdiskussion egentligen. Jag upplever det ofta som att min uppfattning inte resekteras och då blir jag grinig. Så enkelt är det.

  10. Kristina Norman

    Svar till säkert bekväm (2010-10-08 21:49)
    Jag upplever det ofta som att min uppfattning inte RESPEKTERAS och då blir jag grinig.
    Ska det naturligtvis stå… Fingrarna slinter på tangenterna lite för ofta ibland.;o)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.