Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

Så var det Måndag igen…

…och jag har just slagit upp andra kaffe koppen för dagen och ätit en macka på grovt bröd ost och tomat med salt och vitpeppar på… den lade sig som mjuk bomull i min mage och just nu känns det rätt ok faktiskt…

Idag ska jag fortsätta läsa in materielet som vi fick förra veckan ang bugdet, och så ska jag gå och köpa mig en vinterjacka. Jag provade en jacka på Sportringen förra veckan men då hade jag inte nog med peng i min plånbok så jag kunde inte köpa den då, så nu hoppas jag att den är kvar. Är den det så är den min, annars får jag ge mig ut på jakt igen. Kunde väl ha lagt undan den men jag var inte säker på att det var den jag ville ha… Men nu har jag tänkt klart, och så har jag fått påfyllning på kontot, så jag kan shoppa igen… ;o)))

Om energin infinner sig när jag har tankat klart ut kaffetunnan, så kanske det blir lite bakning..Ja vi får se… ska åka förbi hos svägerskan med en liten grej till kidsen också. Lillkompis ska också ha en liten sak som jag hittat.

I lördags mötte Vilhelmína Domsjö från Ö-vik hemma. Vilhelmina vann.  Man kan läsa mera på http://www.vik.vilhelmina.com/bowling/  Efteråt åt vi middag på hotellet jag och maken. Jag beställde halstrad laxfile med varm potatissallad och örtaioli. Så gott så det finns inte. Maken åt en marinerad köttbit med pommes och bea och enligt honom var det också helt godkänt.

På kvällen gick jag och svägerskan på MaryKay- party hos en väninna och provade alla möjliga sorters krämer , rengöringar salvor och smink. Ostbricka och eget medhavt vin var tilltugg och vi hade jättetrevligt. Sminkade av, smörjde, peelade, sminkade på, speglade, provade olika färger,fnittrade, pratade och mysade. En riktig tjejträff. På hemvägen tittade vi in hos några andra vänner och socialiserade en stund. En mycket trivsam kväll, som förstås betalade sig på söndagen med en mild baksmälla, och en hiskelig värk i hela kroppen, som alltid. Men det var det värt.

NU väntar duschen och dagen

Hej på en stund

<3

Möjligheterna(s) Vilhelmina

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.