Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

Det är många tankar som…

… flyger genom mitt huvud i dessa dagar. Jag kommer fram till att hur man än bär sig åt och hur man än försöker , så finns det alltid nån besserwiser som tycks veta mycket bättre än jag själv hur jag fungerar och vad jag klarar av och inte… Att jag kämpar på efter allra bästa förmåga är inte gott nog….

Jag blir … ledsen, förbannad, less, road, förundrad och …apatisk… :p

Det  känns inte som det lönar sig att försöka förklara heller, för den som satt sig i sinnet att vara negativ och hitta fel på allt , är redan inställd på att vara just det.

Men jag kommit så här långt nu, och jag kommer att fortsätta kämpa för att komma ännu längre, sen får alla "neggosar" tycka vad dom vill.

hej på en stund

<3

Etiketter:

8 kommentarer

  1. Max

    Det har ju varit väldigt tydligt hur en del hela tiden försöker att trampa ner oss i vårt parti och sticker man fram näsan blir man ett lovligt byte. Jag tror inte att det är så många som är inne och skriver utan det är ett fåtal som skriver under den ena namnet efter det andra. Det som är typisk för dessa mobbarpersonligheter är att man försöker trampa ner andra för att själv kunna känna sig lite större än vad man egentligen vet att man är.
    Så ta inte åt dej. Vi är många som vet och som står på din sida.

  2. klarsynt

    skitprat max.se vad DINA partikamrater gjort mot oskyldiga männskor!!!!!!!!! då har du hållt tyst minsann

  3. Max

    Nu är det ju så att man inte alltid behöver tala offentligt vad man tycker. Jag kan prata öga mot öga med olika personer och det kan lika gärna få stanna mellan vederbörande och mej. Så jag har ingen som helst anledning att kommentera med vem eller vad jag sagt men återigen, allt sker inte offentligt. Men om man anonymt skriver och försöker mobba mina kamrater så tar jag mej rätten att stötta den som är utsatt. Jag vet alltför väl hur det känns att vara mobbad och jag känner väl igen mobbarna!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.