Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

Lite konstigt …

… känns det nu innan man har vant sig vid att moderera sin blogg själv.  Nackdelen är att man måste logga in för att se om man har fått några kommentarer. men det är som allt annat … en vanesak. Fördelen är att jag kan ta bort sånt som jag känner att nu är det för mycket… Men jag ska även fortsättningsvis försöka svara på alla frågor utifrån min förmåga. Jag råkade av misstag trycka bort en fråga tidigare idag. Och det kom nästan genast en besviken kommentar från samma person. Sorry! Om du gör dig besväret att skriva igen ska jag försöka trycka på rätt knapp.

Budgetcirkeln ikväll innehöll intressanta diskussioner och idèer. Jag vet inte om jag tillför så mycket i diskussionen just nu , men jag lär mig en massa , där jag sitter och lyssnar och det är kul. Sen har jag tagit på mig rollen som den som ställer dom "dumma frågorna", så slipper dom andra. Det lär man sig på också…

…och de erfarna gamla rävarna kanske får en och annan ny infallsvinkel utifrån perspektivet  "helt grön på excelfiler"  också. Trevligt har vi iallafall… och vi gillar verkligen Åkes excelfiler…;D

Nästa politiska aktivitet för min del blir nu, förutom budgetcirkelnästa vecka och alla bibbor som numera ligger på mitt nattduksbord som "presumtiva gonattsagor" att åka till Lycksele på Nomineringskonferens till Landstinget.

Jag fick lämna in min nya laptop till datadoktorn idag. Den är jättesjuk och måste skickas på specialistvård. Vet inte när den blir utskriven eller vad som fattas den. ett elakt virus som slagit ut den lille helt och hållet.  Det betyder att min dator tid kommer att minska nu eftersom jag inte klarar att sitta vid "Storburken Gandalf " så länge åt gången. ( Jo, den heter så …hmmm…  jag kanske ska kalla min lilla laptop för "Frodo" eller  "Gollum")

Nu ska jag hitta bingen. Det blir en tung dag i morn … och håll tummarna för att lite sömn skall infinna sig inatt. Skulle inte va dumt!

hej på en stund

<3

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.