Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

Sitter och …

… håller tummarna för maken som tog sig till finalen i Piteå och han spelar väl för fullt just nu. eftersom han inte har ringt ännu. Jag hoppas i allafall att det är därför han inte har ringt ännu… (*flin*)

I dag har jag chattat med mamsi på Fejjan. Hon är ju på Mallis som jag nog har nämnt. Hon kommer hem den 27 februari.  Där är det fint och dom är bruna som pepparkakor… Låter förträffligt och jag är grön av avund ;o)))… Roligt är det också att hon börjar komma till rätta med sin dator så att hon kan meddela sig med den… Det går bättre och bättre. ;o) Nu har hon väl svägerskan som undervisar henne varje dag så det blir nog bra.

I övrigt  har jag skickat iväg gossen till Skellefteå igen. Skolan börjar i morn och lovet är slut. Vardagen återinträder. men det har varit enormt skönt och tryggt att ha min "långe snubbe" hemma ett tag. hans närvaro har också renderat till att hårdrockarsonen har varit hemma ganksa mycket i veckan så på så vis har jag fått rå om båda två lite grann… Det enda som fattas är förstås min älskade pigo. Men hon jobbar på för fullt  och har dessutom flyttat in i sin nya lägenhet i veckan så snart kan jag åka och hälsa på henne igen. Det har varit lite svårt under den tiden hon har varit inneboende hos vänner. (Hon har ju varit mer eller mindre bostadslös under en period) Det ska bli kul att få pka dit och rå om henne också. det ser jag fram emot.

Det känns tomt och ensamt nu när gossen "har lämnat  byggnaden" . Och för att trösta mig så har jag bondat med mina kissar, med borstning och kel… så nu har jag katthår fulla näsan och det kliar nått vansinnigt. Men det var det värt!

Och annars, kan jag rekommendera dagens inlägg på

 

Möjligheterna(s) Vilhelmina

 

som en liten motvikt till allt annat dravel som skrivs

hej på en stund <3

 

Etiketter: , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.