Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

– 10 grader…

… grått och snåigt och snön småflirar. Flaggan ovanför Kyrkstan’s frostiga tak utanför mitt fönster gör sina försök att veckla ut sig, men tyvärr har den snott in sig så alla försök verkar vara fruktlösa. Himlen är grågrågrå och tung så att den når nästan ända ner till marken. Idag  är / blir en värkdag. Alla leder krunchar ihop och går i baklås såna här dagar.

Men hur det än är med det så måste jag ta itu med tvättstugan idag, så att jag hinner tvätta undan innan helgen, för då vill nog hyresvärden boka in sig innan han åker på jobb igen. Knökfullt är det och jag begriper int’ riktigt var all tvätten kommer ifrån. Vi är ju bara två numera????

Inte vet jag heller vem det är som dricker upp allt mitt kaffe.(?) så fort jag tar min mugg för att ta en klunk så är den tom , fast jag tyckte att jag fyllde på den precis nyss… (?)

…och vart stoppar katterna all mat dom stoppar i sig. Nyss fick dom en stor laddning  smaskiga(?) ankleverbitar i sås (eller vad det var)… och ändå kommer Moses och ser ut som han aldrig fått mat nånsin…ever… Tiggarkatt! 

Vi måste börja hålla diet annars har vi strax ett konstaterat faktum, nämligen ett stycke  FET katt! Moses har förövrigt lagt sig till med alla de olater som en kastrerad katthanne har. Han äter skiter och sover ! Ibland lyckas Molly få igång honom på lek och dom dundrar runt i lägenheten som två miniatyrelefanter , drar ihop varenda matta  i en hög och om jag inte hade kattsäkrat alla saker så skulle det krasa ordentligt  vid varje sådant event. Ja förresten… vi har inte så mycket dom kan slå sönder längre heller. Det har dom fixat under tidigare rajder. Resten har jag fått plocka bort. 

Igår var vi på ett riktigt intressant  och givande sossemöte. Vi lade upp dagordningen tillsammans utifrån vad vi ville diskutera och så tog vi en disskussionskväll… ( man behöver inte vara så strikt alla gånger )

Vad vill vi med framtiden och hur vill vi att det ska gå till? Hur ser vår agenda ut för den närmaste framtiden? Rätt kul är det att se hur alla liksom på ett eller annat vis drar åt samma håll, och vissa saker är vi rörande överens om…

"Great minds think alike" ;D

PÅ lördag ska jag åka med 3 st parti kamrater till Lycksele på nomineringskonferens. Det blir spännande!

Möjligheterna(s) Vilhelmina

 

hej på en stund<3

 

 

 

 

 

Etiketter: , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.