Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

Bowlingmatch …

… mot Guldkusten från Skelleftehamn. Vilhelmina van men precis på det där berömda håret…  Siffrorna har inte kommit in ännu men det blev en diff på kankse 50 poäng.  och hur jag än anstränger min hjärna idag så kommer inte en exakta poängen fram, så jag får uppdatera  när siffrorna rapporterats in till Förbundet.

 

I övrigt är det lite synd om mig idag. Jag racklade och knosade min rygg igår så nu har jag jädrigt ont och vill nästan bli lite gråtfärdig av smärta.  vad gjorde jag då? Jo si … när busarna kom igårkväll( vi skulle ju vakta varandra) så var den lille så trött så jag tänkte jag skulle skynda mig att bädda  ifall han skulle vilja gå och lägga sig snart. sagt och gjort…men… Vad sonen inte hade berättat för mig var att det ena sängbenet , som varit på väg att gå sönder länge, nu har gjort det … gått sönder alltså… och hela sängen höll på att stjälpa. Obra när man har tänkt lägga nattgäster där, så här måste fixas provisoriskt… Det är jag bra på… men det proviskoriska som jag denna gången kom fram till innebar ett lyft av en  rätt så tung tidningsback. Det skulle jag ju inte ha gett mig på, för mera behövdes det inte… Jag hörde/ kände hur det knakade till och sen var det kört… med nöd och näppe klarade jag att gå på släta golvet igårkväll. Idag kan jag gå, men det är inte mer heller… och ont ont ont det gör ont gör det…  Men provisoriumet funkade och busarna kunde sova i sängen inatt…

Funderade en lång stund på att hoppa över bowlingmatchen idag och krypa ner under täcket och bara grina, men nu är jag glad att jag tog mig ut och träffade lite folk idag. Men nu tänker jag krypa ner för nu orkar jag inget mer idag.

 

Rekommenderad läsning idag

Möjligheterna(s) Vilhelmina

 

hej på en stund<3

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.