Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

Lycksele…

… och besöket på lass tog halva dagen. Den andra halvan av dagen har tillbringats på shoppingtur. Jysk , Dollar mm.

Fyndat har vi gjort  också… både ditt och datt. Fyllt på förrådet med schampo och deo,  och en fin liten ram till fotot som jag fick av min lillkompis för ett tag sen. På tal om lillkompis så kom ett sms från honom precis när vi skulle gå in på Dollar. Han hade kokat kaffe sa han… Attans också : skulle ju byta ett dollarbesök mot en kaffekopp tilsammans med min lillkompis vilken sekund som helst…. men jag har den innestående. ( Ska kankse tillägga att Lillkompis är 5 månader gammal så han fick assistans av mamma )

Mera telefonbzz under min shopping tid och vips, så hade jag fått en klipptid i morn…Måste ju putsa mitt tuffa barr…

Hade jag lyssnat på maken och gett mig när han började bli less på shopping hade vi kankse klarat oss från att bli påbackade, men då var jag ju inne i "the zone" så det ville jag ju inte… inte förrän man bokstavligt talat kunde se hur det kröp innaför skinnet på honom , stackaren , beslöt jag mig för att snappa till mig och bli mig själv igen…  men då hade ett försynt något äldre par redan lyckats backa in i vår bil på parkeringen och knosat extralyset. Frun kom in och letade reda på oss och maken följde med henne ut och "gjorde upp". Härligt med såna ärliga och raka människor. Det hade ju varit lätt att bara smita iväg utan att säga nått… Vi tackar allra ödmjukast för detta

En olycka händer alltför lätt. Och på den där parkeringen var det mer eller mindre kaos idag…

Men trots all shopping så, inte ska ni tro att jag kom ihåg att köpa mjölk idag heller… Det är kanske meningen att jag ska vänja mig av med det.

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.