Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

Trött men nöjd …

… med dagen är man nu. Vi har haft socialnämnd idag. Det första med den nya nämnden… Det har varit givande intressant och roligt…  Jag tror att det kommer att bli  en bra mandat period men ett givande samarbete i "vår" nämnd.

Väl hemma fick jag bara värma upp middagen i micron och sätta mig till bords. Älsklingen min hade omtänksamt nog lagat mat innan han gick på jobbet, så det fanns färdigt. Ännu ett superintressant möte på kväll och nu håller jag på att varva ner för att kunna sova inatt… Imorn är det en helledeig dag. Då ska jag sooova… tills jag vaknar…

Läser i VK om KGs engagemang i utredningen om kommunal demokrati. Hans kunnande kommer väl till pass här och det kommer att bli väldigt bra , tror jag.

Lite tråkigt tycker jag dock att det är att Maria Kristoffersson bereds så stor plats i Media när hon inte har annat att komma med än "tjuvnyp". Det har ju inte annan effekt än att hon mer och mer framstår som en väldigt dålig förlorare… Mitt tips är: Byt attityd!

Hej på en stund<3

Möjligheterna(s) Vilhelmina

Etiketter: , , , , ,

2 kommentarer

  1. ägd

    du snackar om Maria.Det är sossarna som är det stora förlorarna. Ni gjorde ert sämsta val i historien typ.. Visst ni vann i kommun, men alliansen vann överlägset i riksdagen.. Ni styrs av alliansen.. Kul va? Hihi:-)

  2. Kristina Norman

    Svar till ägd (2010-11-30 09:05)
    Du har rätt! På riks förlorade vi så det smällde om det, och det svider fortfarande och kommer att göra så dom närmaste 4 åren.
    Men i kommunen gjorde vi vårt bästa val nånsin och det är vi stolta och glada för. Vilhelminas befolkning har talat om var skåpet ska stå. Det förtroendet tar vi på stort allvar och vi gör vårt yppersta för att förvalta det väl. Vi lovade att vi skulle få fart på tillväxten i Vilhelmina och som du kan se så är vi på god väg. Vi verkställer dessutom beslut som Vilhelminaalliansen ”inte kommit sig för” att sjösätta av någon anledning.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.