Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

Besök hos doktorn idag

… jag har haft en knöl på min vänsterarm som börjat klia och irritera och då gör man pinan kort med den. Så idag hade jag tid påsjukan och det gjordes en provisorisk lite operation för att ta bort eländet. Doktorn skar bort en fetknöl som var ca 1,5 cm  i diameter och det resulterade i en stor krater på armen som han fick dra ihop med 6 stygn… Jodå han kunde brodera rätt bra och jag fick en bedövningsspruta så jag kände ingenting.  Jg vågade till och med titta på när han karvade ut blobban. Lite surrealistiskt kändes det då jag tänkte på det var min arm han skar i och jag kände inte ett smack… Ungefär som när man opererade mitt knä och jag kunde se hur det såg ut inuti knäet på en kamera, fast det här var snäppet värre eftersom jag hade skalpellen ca 3 dm från näsan. Blobban som karvades ut skickas iväg för att undersöka vad den innehåller. Det gör man rutinmässigt.

 I övrigt har jag tagit det lugnt idag och försökt återhämta mig från helgens bilåkning mm. Det tar nog ett par dar till innan man har hämtat sig.

Imorn ska jag ta prover för koll efter min operation.Det ska göras fastande, så det blir direkt på morgonen , sen ska jag försöka strat upp lite bakning jag också… ser på fejjan att det är full fart på mina vänner så jag måste väl sätta igång jag med… Åtminstone ett par sorter ska jag väl hinna med. Kolakakor ska vi ha iallafall. Det är mums och dom är lätta att göra. Maken ledig på fredag så då ska han ta fram mera julsaker…Skönt att han tar på sig den biten.  Julstämingen vill inte infinna sig riktigt… Undras om det beror på att lilla mamsi inte ska vara med oss iår. Hon sitter ju på Mallis och gottar sig och det är henne väl unnat ,men det kommer att bli tomt utan henne här hemma…

En sista kopp te innan förtärningsförbudet inträder och sen  isäng

Hej på en stund<3

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.