Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

För övrigt…

… kan jag konstatera att när Maria krsitoffersson får svar på tal på de tjuvnyp som hon skriver i sina bloggar , då heter det att man lägger ut "elaka bloggar"…..

Onsdag. Åker till Umeå tillsammans med Åke Nilsson och pratar om allt som hänt i höst och olika ärenden som är aktuella. Bra samtal där jag får svar på de frågor som jag burit på. Känns lite knepigt att se att han senare på dagen lagt ut en elak blogg om mig.

Betyget för detta blir: Inte snyggt Maria! Inte snyggt!

Hej på en stund

<3

Möjligheterna(s) Vilhelmina

Etiketter:

10 kommentarer

  1. kalle ankan

    … kan jag konstatera att när en sosse får svar på tal på de tjuvnyp som dom skriver i sina bloggar , då heter det att man lägger ut ”elaka bloggar”…..du är verkligen kristina gnällis dubbelmoralens drottning Norman…..så trist och falsk att man inte finner ord…..

  2. Suck...

    Moget. ”Jag håller med Åke!!!” ”Idag håller jag också med Åke!” ”Idag håller jag med Åke, KG, alla andra viktiga sossar och Sahlin.” Fast vänta, idag håller du kanske inte med Sahlin längre…? Min utvärdering blir att det brister i eget initiativ och i kombination med massiv plagiering av andras texter blir det betyg IG. Smaka på din egen medicin.

  3. Kristina Norman

    Till er vars kommentarer jag väljer att inte lägga ut. Frågor om andra personers göranden och låtanden vare sig det gäller dåtid eller nutid bör helst ställas till den person det gäller. För min del finns det ingen anledning till misstro, och jag väljer att inte lägga ut era inlägg för att inte sprida de villfarelser som ni verkar besitta.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.