Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

Fullmäktige……

…. igår blev precis så långt och utdraget som jag kände i maggropen på morgonen. Av den anledningen hade jag medicinerat mig rätt hårt för att orka, och det var tur det. För det behövdes. Jag var ju inkallad som ordinarie så jag kunde ju inte packa ihop och gå hem… Idag kan jag däremot säga att idag blir det inte många stickor täljda i vårt hus… Lite panikartat känns det dock eftersom jag är långt ifrån färdig med julstöket… men jag har två stora starka söner hemma och min pigo kommer hem ikväll så jag tror att det kommer att fixa sig ändå… Maken är ju inte heller främmande för att rycka in, som tur är …

Ja … Fullmäktige…Mina samlade intryck eller iallafall något så när samlade intryck.

Till att börja med så måste jag säga att jag trivs jättebra i vår fullmäktigegrupp. Det känns tryckt att veta att vi kan enas och visa en samlad styrka när det gäller och jag  avundas verkligen inte alliansens grupp. En mera oenig och splittrad skara får man leta efter…  Det visade sig mycket tydligt under gårdagen.

Dessutom undrar jag om inte Jonny K redan förätit sig på julskinkan  för han var verkligen speedad och märklig uppförde sig minsta sagt underligt .

Jag menar … det är ganska allvarligt att påstå att vi socialdemokrater för att ha ljugit för våra väljare under valet och det skulle vara tack vare det som vi vann… Faktiskt rent upprörande uttalande om  ni frågar mig. 

Det var inte den enda grodan som slet sig från Johnny Kärrkkäinen kaotiska uppträdande. (Kolla gärna webbsändningen ) och visar ju klart och tydligt på vilken nivå  Kd  i Vilhelmina har lagt sig… eller rättare sagt toppen i Kd.  Heder åt Rikard Norberg som inte spelade med i Jonny Kärkkäinens larvig vendettaspel.  Måtte övriga kd medlemmar snart resa sig och ryta ifrån åt detta taskspeleri.

Dåligt pålästa verkade alliansens talare också vara, då dom kunde behäftas med flera sakfel…

Debatten om CbV och Kittelfjälls projektet tog 4-5 timmar och nog kan vi väl säga att vi har luftat det mesta som går att lufta nu… Åke Nilsson började med en utförlig information i ärendet som varade i en timme . Mycket utförligt och intressant. Återigen får jag hänvisa till webben …  Skönt också att alla är för en utveckling i Kittelfjäll , även om man inte är till hundra överens om tillvägagångssättet.

Olika åsikter rådde också om budgeten, som väntat. Och debatten tog några timmar i anspråk. Även här har vi nu fått stött och blött och vädrat åsikter och det är bra…

Fyllnadsvalen  löpte utan problem också förutom det till kommunstyrelsens vice ordförande. Vår ( S+V) samlade bedömning är att vi bör avvakta utslag från förvaltningsrätten ang kds överklagan på förra valet.

 Vi bjöds på smaskig tårta på eftermidddagen som en sorts julavslutning och till lunchen ( den betalde vi själva)serverades Fiskgratäng på Folkets Hus Cafeteria…som var suveränt god… tillsammans med det superfräscha salladsbordet blevdet en riktig njutning.

Vdi middagsuppehållet åt vi Pizza från Fjället … Mums !

Hemma kl 23. 50 efter en dag som började kl 08.00 med gruppmöten…Puh!

Lopplådan direkt och snarkofager… ja när det snurrat färdigt i hjärnan alltså… vilket tog ytterligare nån timme , en och en halv. Många intryck som skulle sorteras. Men då fick jag ju ligga raklång i 180 grader på min superdupersköna madrass. En ren Lisa  för min totalkraschade rygg…

Idag får jag staga upp mig med halskragar och grejjer. Men det blir nog mest sängläge…och fortsatt hård medicinering…

Hej på en stund<3

 

 

 

 

 

Etiketter: , , ,

2 kommentarer

  1. Per-Erik G

    Märkligt hur lite kommentarer du o Fjällstedt har nu för tiden, måste väl kännas skönt att utöva en stark cencur själv, fram med s bloggeriet och sedan cencurera svaren så att folk lockas med att tycka som ni…Måste vara jobbigt för er när VK skötte kommentarerna för då var ni ju tvungna att svara….

  2. Kristina Norman

    Svar till Per-Erik G (2010-12-22 09:02)
    Jag håller med . Det är lite kommentarer numera. Men tro det eller ej, det har ingenting med censur att göra. Msn kanske har tröttnat på att spy galla?… Man kan ju alltid hoppas 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.