Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

Å int’ vann man…

… nått ikväll heller…  

Jag har varit på vinlotteri med wingums. trevligt samspråk  glada och goa vänners lag. och förstås  gofika… Semmeltårta och kaffe ! Gött sä naaanting!…

Diskussionsämnena  är som vanligt högst varierande. Från gamla klass foton till matrecept och tokroliga episoder i våra liv… Men som sagt.. int’ vann jag nått… Lite synd för det hade jag så smått räknat med. Kände det i maggropen innan jag åkte, och jag var så säker på att jag hade envinst på G så jag tog med ryggsäcken för att ha nått att "lasta" vinsten i … Huh, vad jag bedrog mig!

Men på tal om KAFFE!!!!…..

Hörde på radion om äldreboendet i Hässleholm  där man beslutat att de gamla skulle få 3 (tre) koppar kaffe om dagen … endast… om dom ville ha påtår så fick dom inget kaffe senare på dagen för då har dom förbrukat ransonen för den dagen…. ursäkta mig men…   Vad i helvete!!! … på ren svenska….Ska inte gamla få dricka så mycket kaffe dom vill???  Dom som varit med och byggt upp vår välfärd … Dom som slitit hund och kämpat för att vi ska få det bra!… Är det så här dom ska behandlas på äldre dagar?… Är detta tacken ???

Jag drabbades av hicka när jag hörde det och jag hickar fortfarande….ÖVERSITTARFASONER !!!

Detta är… upprörande, på min ära ! Skämmes tammefan!