Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

Det gick inte så bra…

… för våra bowling gurusar på 3manna SM i Stockholm . Den senaste tiden har deras väg varit kantad av en historuísk otur. Oljemaskinen på hemma garaget gick sönder. Reserven ( den gamla härken ) gick inte att ladda in den ban profil som skulle vara på Vårbyhallen under SM spelet… I sista stund upptäcker dom att några bollar inte höll rätt vikt. och en av våra spelare knäckte ryggen under spel och fick nästan bäras ut från banan. Enligt uppgift kommer han att överleva men roligt var det inte…  När maken ringde efter matchen var han inte glad … men när dom hade fått mat  och vila ringde han igen frå Heron city och då hade nog den värsta besvikelsen släppt för då gick det prata med honom…NU är dom på väg hem och  och förväntas väl dyka upp på trösklen i kväll nån gång… Ska bli skönt när han kommer hem oskadd. Lite orolig är man ju när dom är ute på vägarna…

Själv hade jag en riktigt filmkväll igårkväll. Bara snyftare och tårkanalsrensare som tex Message in a bottle med Kevin Kostner  och Benjamin Buttons otroliga liv med Brad Pitt… Need I say no more !

Jag var lite stukad hela dagen igår efter nattklubbsbesöket på fredagskvällen. Men det var trevligt. Tacobuffen som dom bullade upp på hotellet var jättesmaskens och "bubblet"  efetråt var ju som alltid välgörande och skönt. Man blir som mjuk i hela kroppen en stund när man fått lösa upp alla knutar i varmt vatten med bubblor som masserar…  Som vi nanade så var det mycket ungdomar ute… och man dansade och hade väldigt kul.

Jag började så smått försöka besegra dammet som virvlar runt i solskenet som tittar in genom fönstren. Med en gammal duschflaska innehållande såpvatten och en trasa försöker jag virvla runt också , men det blir mer som ett ojämt stampande och ju mer jag torkar desto mera kommer fram…  Man skulle kunna tro att jag inte har städat på hela vintern… suck…

Det hade jag inte riktigt energi för, så jag funderar på att gå ut och sätta mig på sparken en stund istället…tanka lite solsken.

Det är också att göra nytta, eller hur ?

Etiketter: , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.