Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

Kampen mot förkylningen fortsätter….

… vId ett besök på vårdcentralen igår ,fick jag veta att mitt CRP ligger precis under nivån

" gå genast till doktorn för du är SJUK människa"…

Och efetrsom nivån låg STRAX UNDER så fick jag gå hem och avvakta

Då hade jag inte feber. Det har jag nu …igen…. så i morn blir det en ny tripp ner till sjukan. Får se om jag platsar för att få hjälp då… Ja, inte för att jag klagar. Det är ganska lätt att se att dom är överhopade där nere . Det är bara att ta en titt i väntrummet…

Jag fick en bit slang och med den har jag med jämna mellanrum bubblat vatten så att min lungor ska få jobba lite…

Jag kämpar på med snor produktionen som är frekvent och intensiv. Det ska ju ut sägs det …och ut kommer det… ;p Positivt är att jag kan svälja lite bättre nu, annars är jag rätt så utkörd vid det här laget… Har ställt in alla aktiviteter tillsvidare… inge kul alls !!!!

Tjatigt??? Jaja män !

hej på en stund

 

Etiketter: , , ,

4 kommentarer

  1. F d Sjuk

    Förkylning har väl alla människor, åtminstone någon gång under året. CRP är väl korttidssänkan och ligger den under 100 är det ingen fara (normalt ca:8). Jag har varit med då den legat på runt 300 då kan man känna sig sjuk jag lovar. Då får man komma direkt till doktorn (akut) och blir därefter ev skickad vidare till L-sele. Senast för några veckor sedan hade jag en infektion med feber och frossa. Ringde då akuten och fick komma dan efter, då låg sänkan på 160. Fick medicin av doktorn mot infektionen så jag känner mig bättre nu. F ö tycker jag de gör ett bra jobb på sjukstugan. Det är inte lätt hinna ta emot alla patienter.

  2. Kristina Norman

    Svar till F d Sjuk (2011-03-16 06:26)
    Ja, det och är många som är drabbade i dessa tider. men jag håller med . Dom gör ett bra jobb på sjukan… alltid glada hälpsamma och tillmötesgående … En stor eloge ska dom ha.
    Om jag nånstans har uttryckt mig så att man kan tolka nått annat så ber jag om ursäkt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.