Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

We won’t back down…

.. Är vår nyvalde partiledare Håkan JUholts ord till partiet, medlemmarna och svenska folket… Låter mycket bra tycker jag.

Nu vänder vi skutan och stävar iväg mot  Solidaritet, jämlikhet, rättvisa och frihet.

Nu blir det roligt att vara sosse igen…säger Majbritt Theorin…

Ja, jag har ju tyckt det hela tiden. Men så bor ju jag i Vilhelmina Kommun där vi på ett alldeles exeptionellt sätt har fått genomslag för vår politik, med ett valresultat på ca 54 %.

Men nu kan det bara bli bättre… Nu har vi en ledare som vi kan sluta upp bakom  tillsammans. Vi blir enl. oppinonsundersökningar bara starkare och starkare och 2014 tar vi tag i det fortsatta utvecklingsarbetet i Vilhelmina  och visar att vi är en kommun på framåtmarsch. Och… Vi socialdemokrater tar över regeringsmakten i riket och börjar bygga upp det som moderaterna och deras svanspartier har raserat under dessa år.

We want back down !

 

hej på en stund

 

Etiketter: , , , ,

6 kommentarer

  1. Christine Svensson

    Inte har jag hört att du klagat på Mona Sahlin. Men du måste ha varit väldigt missnöjd med henne MEN inte sagt ett ord tidigare. Det är och kan vara farligt att gå omkring och bära på sån´t!

  2. Kristina Norman

    Svar till Christine Svensson (2011-03-26 09:58)
    Mona Sahlin Valdes av en enig kongress till partiets ordförande och jag har stått bakom henne. Jag har menat att när hon nu är vald så får vi ge henne en chans att visa vad hon går för. Tyvärr så blev Mona motarbetad på mer än ett sätt och fick aldrig visa vad hon kunde ha åstadkommit, vilket jag tycker är mycket beklagligt.

    Nu hade jag annat att ägna mig åt under den perioden och därför var jag inte alls engagerad i politiken överhuvudtaget. Det var alltså mycket som gick mig förbi på den tiden.
    Men som svar på din fråga
    Nej! Jag är inte missnöjd med Mona. Jag går inte och bär på några farligheter.

    NU är det en ny era. Mona har valt att avgå av olika skäl och vi har en ny ledare i Håkan Juholt. Och vi ställer oss nu bakom honom, för nu ska vi bli starka och ta tillbaka initiativet för Sverige. 2014 byter vi regering!

    Jag anar en liiiten hint av sarkasm i ditt inlägg. Onödigt kan man tycka.

  3. Christine Svensson

    ”Och… Vi socialdemokrater tar över regeringsmakten i riket och börjar bygga upp det som moderaterna och deras svanspartier har raserat under dessa år” skriver du. Vilka ska bli er svans då? Ni hade ju en svans och det gick ju inte bra. Så vilka blir det nästa gång?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.