Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

Sällan och aldrig förr…

… har det varit så blankt när jag sätter mig och ska skriva ett blogg inlägg som denna dag. Har absolut ingen aning om vad jag ska skriva om.

Politik… går inte… för då måste jag väcka hjärnkontoret och det har jag inte lyckats med ännu trots flera koppar kaffe. Alla mina krämpor känns något uttjatade vid det här laget så det går också bort. och eftersom jag har varit sjuk i 3 inne på 4 veckor, och knappt stuckit ut näsan genom dörren så har det inte hänt så mycket i mitt liv som är värt att skriva om… Väggen bakom tvn ser likadan ut varje dag , om ni förstår vad jag menar… Däremot har jag ju kunnat följa sossekongressen ganska ingående och det har varit väldigt intressant.

En och annan bra film har jag också snubblat över. Tex "Hatchico-en vän för livet" med bla Richard Gere. Den handlar om en hund av den japanska rasen Akita, som heter Hatchico (Hatchi) som varje dag följer sin husse till tåget. Och varje dag väntar Hatchi på husse när han kommer hem igen på tågstationen. Plötsligt en dag så går husse och dör och kommer inte tillbaka. Men Hatchi fortsätter att vänta på sin husse varje dag i 10 år… Filmen är djupt gripande och jag fick mina tårkanaler ordentligt rensade kan jag säga. ( För att inte tala om vilke stilig vovve som spelade huvudrollen ) Kolla in länken nedan.

Nu börjar jag se fram emot påsken, för då kommer Nunu( min lilla mamsi)  båda min pojkar kommer att vara hemma, och kankse till och med min älskade pigo hem, så familjen är samlad… Det ska bli jätteroligt! Måste börja planera matsedael så att mathållningen underlättas.

I övrigt är Molly, min kattprinsessa, sur som ättika på oss. Vi råkade köpa fel kattfoder sist och nu vägrar hon äta det som finns. Åtminstone när vi ser på. Då sätter hon nosen i vädret och blir precis så förnäm som bara hon kan vara. Moses bryr sig inte dugg och äter vad som helstmed god aptit det som serveras… snacka om att vara varandras kontraster. Men en annan gån kan det vara precis tvärtom om så man blir aldrig klok på dom… Kanske därför jag älskar min kissar så högt….

Å se bara …. jag hittade nått att skriva om ändå …* förnöjsamt flin*

 

Nu är det dags för mera kaffe

hej på en stund

 http://sv.wikipedia.org/wiki/Hachiko_-_En_v%C3%A4n_f%C3%B6r_livet

 

Etiketter: , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.