Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

Lång dag…

… slut nu, och ruggugglan säger gonatt till världen, gosar in sig i kuddhavet och slumrar in i väntan på en ny spännande dag.

Idag har vi haft socialnämnden, och jag tycker vi hade ett bra möte. Vi har gjort det vi föresatt oss och det känns bra… Idag var vi dessutom nästan överens med oppositionen. Påvissa punkter var vi helt överens , andra inte riktigt, men nära… och det tycker jag är ett steg i rätt riktning. Det ger hopp inför framtiden. ;)))

Vi jobbar oförtrutet på med de mål som vi satt upp och det går framåt , sakta men säkert.

KUN hade ju extra nämnd idag också, som oppositionen begärt… Där gick det  också som vi hade tänkt oss, vilket också känns jättebra.

 Blev en relativt tidig dag så jag hann hem och slagga på balkongen i solen ett par timmar och sen väcktes jag av maken, den raringen, som hade middagen färdig.

Kvällen ägnades åt studiecirkeln" Tillsammans mot framtiden" Ett projekt som bla Trio- gruppen arbetat fram och som ligger ute på remiss just nu. Remisssvar ska vara inne den 2 maj och det handlar om strategi för ungdomar mot arbetslöshet. Vi ska alltså gemensamt utforma ett remisssvar.

Sen har jag legat i mitt kuddhav på min sköna säng och uppdaterat mig på olika bloggar, shoppat gardiner på Jotex och botaniserat på Ellos skosida och drömt om ursnygga kreationer på mina fötter… Hittade en träskosandal som jag jättejättegärna vill ha… men priset var ganska fint också så jag får fundera på det ett tag… Gardiner har jag iallalfall skrivit efter…  det gjorde jag förra veckan också och det paketet kom igår, men jag vet inte hur jag tänkte för vi har  två fönster i köket, men jag skrev bara efetr en gardin( ????) jaja… idag skickade jag efetr deb´n andra så innan påsk ska jag hinna byta. Dags att ta ner julgardinerna… Imorn ska jag byta i vardagsrummet och hänga upp vårblommiga längder… slut på julen där också. Maken är ledig till kl 17. 00 så jag kanske kan övertaka honom att hjälpa mig med förnsterputs…annars får det bli en fuskis…

Plockade fram min vårjacka idag också… Den är lite stor numera men det får gå ändå. Hellre ett par nya somriga skor ;))) Jackan använder jag ändå bara en kort period nu på våren…

 NU ska jag sova…

Hej på en stund

 

 

Etiketter: , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.