Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

Ser ut som om …

…Socialdemokraterna har gjort den bästa valrörelsen i Västsverige, trots lågt valdeltagande. Nu är det inte riktigt klart, men jag är varken förvånad eller orolig. 

Har precis sett en intevju mellan Carin Jämtin och Sofia Arkelsten och gissa vem som tog flest poäng? Carin förstås… Jag tror det var en grov missräkning av Reinfeldth att inte ställa upp i debatten mot Juholt… och det visar sig nu…. Det är nog bara moderaterna som inte tycker att socialdemokraterna har nån politik. Det visar ju valresultatet i Västesverige nu…

Fegt av Reinfeltdh och dumt av bla Sofia Arkelsten att försöka försvara det beslutet med detta nonsenssnack om att det inte finns nån politik att debattera.

Hej på en stund

 

 

Etiketter: , , , , , , , , ,

2 kommentarer

  1. Jan-Erik Vahlström

    Den moderata politiken straffar sig själv. Dessutom har dom nu en trött partiledare som inget nytt har att komma med. Sjuka, arbetslösa och pensionärer har nu sett vad moderaternas politik går ut på och inte bara moderaternas. Centern har ju blivit ett parti som kanske rent av står till höger om moderaterna. Låt denna regering vittra sönder. Vi får väl då försöka göra det bästa av deras spillror.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.