Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

Jag vill inte vara…

…negativ , men nu är det varmt. Så varmt så att det börjar bli för varmt…Nej jag ville inte säga det men tyvärr… Det får bli en skuggig plats i dag där det blåser lite lämpligt.

På Apoteket inhandlades Resorb igår. Jag har känt några dar att jag inte hinner vätska upp mig oredntligt , så en extra "boost" kan aldrig vara fel… och tur att vi tänkte så , för maken höll på få ett riktigt värmeslag igår… men en Resorb upplöst i vatten, gjorde susen och han mådde mycket bättre nästan direkt. I morse tog han ännu en och nu mår han bra igen. Själv mår jag också bättre nu. Den dova huvudvärken som hängt över mig  i flera dagar är nästan väck.

På tal om Apotek så kom diskussionen upp på FB om att det var så bra att Apoteket är avregelerat för nu går det minssan få tag i grejjer… Jag vill än en gång vittna emot detta påstående. Det går inte alls bättre att få tag i grejjer numera. Ja vissa saker kanske… Alvedon och sånt som man numera kan köpa vart som helst. Men min mediciner kräver förbeställning och inte ens det hjälper ibland… Det kan periodvis vara väldigt svårt att få tag i.

Det blir ett litet moment 22 när du å ena sidan inte kan beställa din medicin i hur god tid som helst, pga av den där tidsregeln. Å andra sidan så måste man vara ute i väldigt god tid för det tar tid att få hem medicinen… och jag tar inte ens upp frågan om priset, som skulle bli billigare med avreglering. Resultatet har blivit mindre förpackningar men ändå dyrare. Jag har bara en sak att säga om detta…Vi är grundlurade!

NU ska jag försöka uppdatera mig om  dagens debatt om sjukförsäkringen…

Hej på en stund !

 

 

Etiketter: , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.