Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

Idag har vi …

… lagat för semester… Jag har lagat mat till mina killar och farfar. och Maken har servat bilen och städat upp den så att den ska vara fräsch och fin.

Matlådor till farfar är fixade, "att göra-lista" till killarna och "ta med-listan" till mig är klar… Tvättmaskinen går eldröd och i morn har vi bara att packa ner i väskorna och så sticka iväg. Vår första anhalt blir Åselemarknad, och därefter ett stopp hos min älskade mamsi.

Brodern, "den smarte", kommer upp från Uddevalla , så vi hinner umgås en dag… sen blir det några stopp hos andra släktingar och tills sist är det meningen att vi ska landa  i de djupa skogarna i Småland hos kusinerna… Däremellan är det nått så när oplanerat för man vet ju aldrig vad man hittar på efter vägen. Spännande!

Jag tar alltså semester från bloggen ett par veckor… Datorn får stanna i hemma i sönernas vård och jag tänker inte ens logga in med telefonen… Hjärnan ska få vila, och jag ska passa på att vara så social jag bara kan IRL…

Inte ens Facebook ska få vara med mig…( Hur det nu ska gå?)

Hoppas på sol och värme trots att väderkartorna sett dystra ut på sistone

Ha det så bra snyggingar därute i cybern . Vi hörs snart!

Hej på ett TAG…!;D

 

 

 

Etiketter: , , , ,

4 kommentarer

  1. Kristina Norman

    Svar till Toni Appelqvist (2011-07-16 23:12)
    Vad ska vi slå vad om ??? Om datorn ska få stanna hemma ? Den ska få en välbehövlig semester och behandling hos ett välrenommerat datorspa på orten ;D

  2. Kristina Norman

    Svar till Toni Appelqvist (2011-07-17 08:52)
    Tack Toni! Vi har haft det fantastiskt bra, och som du ser så var det tur att du inte slog vad med mig… du ju hade förlorat!;)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.