Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

”PÃ¥ vÃ¥ran gata…

… hemma i stan", gör vi just ingenting en sån här dag.

Jag har visserligen klippt maken och mamma, men det var ju fort gjort. Vi planerar lite ommöblering och ska ta fram tumstocken så att vi kan vara säkra på att det kommer att funka som vi har tänkt oss. Jag spanar efter lite nya tyger. Håller på att vara dags att klä om kökssoffan och jag vill också byta gardin i badrummet.

Ikväll ska jag till Bäsksele och delta i ett möte och i morn är det extra repskap… då gäller det att väcka upp hjärnan som slumrat till under sommaren och börja använda den aktivt igen…Får se hur det går ?

Maken börjar jobba i morgon också. Mamma åker vidare hemåt till sin gata i stan ikväll. Vardagen återvänder. Skönt på sätt och vis att våra rutiner faller på plats igen, och kymigt på ett annat sätt att det "roliga" är slut.

Man ska ju inte försöka göra om nånting en andra gång för det blir aldrig som man har tänkt sig och då blir man besviken, men det är lite småroligt att  drömma om nästa semester och om vad vi kan göra då om vi sparar ännu mera pengar under vintern. Nästa sommar kommer en del av semestern att gå åt till att ha främmande på hemmaplan, men en liten snutt ska vi nog hinna med att komma iväg nånstans i Sverige… Gotland kanske? Kan man  kombinera olika färjeturer nerefter kusten så att man hamnar i södra änden av Sverigen till slut utan att behöva sitta i bilen hela tiden? Kankse vore nått??? Vad vet jag ?! Fantisera kan man alltid göra. Det kostar ingenting.

Nu ska jag umgås med lilla mor en stund

Hej på en stund

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.