Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

På lördag…

 .. ska jag och partiets "Farmor" åka på studieträff på Medlefors i Skellefteå och gå igenom det nya studiepaket som ska genom föras för medlemmmar i socialdemokraterna under innevarande mandatperiod.

Under dagen får vi även lyssna till Bengt Göransson, fd. kultur- och skolminister (1982-1989) och utbildningsminister (1989-1991). Bengt Göransson kommer att hålla en föreläsning som heter Folkrörelse – eller bara köbildning? Tankar om demokrati, medborgare och folkrörelser.

Detta följs upp av diskussioner om våra utbildningar och upplägg.

DEt kommer att bli en kanonrolig dag. Roligt blir det också att komma hem och implementera våra ideer "på" kamraterna hemmavid.

Lite surt att det skulle infalla precis på lördag dock, då tidningen Bilsport kommer till Vilhelmina och det blir ett stort "Tjabang" runt Folkets Hus i samband med det. Det hade varit väldigt roligt att få vara med där och lyssna på rockabilly -musik och motorernas välgörande muller. Men jag har ju inte lärt mig hur man klonar sig ännu, så jag får nöja mig med att hålla tummarna för gänget som fixar arrangemanget runt detta celebra besök. Läs mera om detta här.

Idag ligger jag som prinsessan på ärten och känner hur det "knölar" i madrassen. 

Har några liter lingon som ska kokas till sylt och det känns lite gruvsamt att sätta igång, men det ska nog bli, bara jag får tanka lite mera KAFFE. Lär få främmande i em också, hörde jag precis, så jag kanske ska köra en sockerkaka också så man har nått att bjuda på… Kul att få besök .

Igår höll jag på att amputera min fingertopp när jag skulle laga mat… Hade alldeles för bråttom och samtidigt lätt okoncentrerad och så gick det som det gick… Nog är det bra att ha vassa knivar men ibland är det lite för bra. idag har jag så där lagomt (= djävligt) ont och får skriva pekfingervalsen på tangenterna.  Hoppas bara att jag inte får nån infektion. Jag har vidtagit åtgärder men man vet ju aldrig med dom där små basiluskerna… Men nu ska jag dricka mera kaffe, slötitta på tv en stund och känna in ärtan i madrassen…

Hej på en stund

 

Etiketter: , , , , , , ,

2 kommentarer

  1. Kristina Norman

    Svar till Max Fredriksson (2011-09-01 12:25)
    Det är sant och man brukar ju få göttegött på medlefors också så det ska bli riktigt nice… Dagens middag är förberedd så den behöver bara värmas, och i morgon slipper jag laga mat också för då tänker maken bjuda ut mig. Så det ordnar sig säkert.Vet inte om jag måste ner på sjukan och få hjälp med att peta bort nageln, för den har fastnat i det andra och lär väl bli ett ”öga” så småningom … Vi får se … 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.