Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

Söndag … vilodag…

… men vilodag har jag haft mer eller mindre hela veckan i och för sig… Förra helgen blev fantastiskt rolig och mycket  hektisk och det har tagit några dagar att återhämta sig… 

I fredags åt vi pizza på afterwork på Hotellet, jag och svägerskan. Mera sällskap över en pils fick vi sedan av flera vänner. Mycket trevligt. Efter fest hos en annan vänn där vi grottade ner i tuben och spelade favvo låtar och försökte komma ihåg hur man spelar gitarr. Något som jag skam till sägandes börjar glömma bort. Ackord och hela alltet. det visar ännu en gång på att man kan inte minnas allt och om man inte håller på så försvinner förmågan… Snacket om att det är som att cykla- har man en gång lärt sig så kan man , det stämmer inte på mig… Alltså måste jag ta upp en ny hobby i vinter, för det vore ju skit om jag skulle tappa den lilla förmågan jag har.

Maken har åkt till Malmö och Helsinborg i helgen för att spela bowling och kommer hem sent ikväll/natt. Gårdagens match mot Göta IF förlorades med 8-12, men UIK pojkarna gjorde ändå en bra match och spelade jämna soffror till halva matchen . Den andra halvan kunde ha gått åt vardera hållet hur som helst men förr tills lsut till Göta IF. Allt enligt uppgift per telefon igår kväll.

Idag njuter jag av att titta ut genom fönstret och se en gnutta sol. Men jag blev tvungen att stänga balkongdörren, för vi invaderades av getingar inomhus, och jag vill inte att mina kissar ska bli stungna och kankse bli sjuka. Och dom kan ju inte låta bli att jaga allt som rör sig. Lite hektiskt blev det också innan vi hade fått ut dom elaka små battingarna, och det faktum att inte jag heller är så jätte förtjust i getingar hjälpte ju till att göra hela händlesen ännu mera "spännande".

Nu ska jag till på "What not to wear"… man kanske får sig nått tips till livs

hej på en stund

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.