Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

Bortglömda kommentarer…

Min partikamrat Suzanne skickade för två dagar sen följande kommentar till Maria  K och hennes inlägg om "Inställt fullmäktige"…Nu verkar det som om Maria har förbisett detta så här kommer inlägget:

Du skriver "Det är oerhört svårt för oss att lägga ett genomarbetat underlag då vi bara har representanter i KUN, SN och Mob som dessutom har väldigt lite tid att lägga på att sätta sig in i ärenden. Vi har ingen som kan hålla ihop kommunstyrelsen och det ansvar som där ligger före ekonomin. Den insyn som tidigare funnits för oppositionen finns inte längre så att jobba är oerhört svårt. Dess utom är vi kraftigt motarbetade att ta del av den politiska processen i stort. Slutenheten är enorm och öppenhet finns inte."

Menar du att de representanter Alliansen har i KS där både C, FP, M och KD har platser och den funktion som du har som både ledamot i KS och KS Au inte är något att räkna med. Att ni inte skulle kunna föra information vidare till era partikamrater. Då tycker jag att det är väldigt illa ställt med er del i politiken. Då ifrågasätter jag varför du överhuvudtaget är kvar i poltiken om du tar så lite ansvar själv. Och att inte de som sitter i nämnderna skulle kunna prata sinsemellan verkar också underligt. Att allt samarbete inom hela alliansen hänger på om du har en FUNKTION som vice ordförande i KS eller ej. En vice ord post som endast är en FUNKTION som innebär att om det händer Åke något ska den personen träda in. Det har ingenting med information att göra den får de med de uppdrag du redan har i KS. Jag vill gärna att du förklarar din syn på det här på ett vettigt sätt som håller annars tycker jag att ni kan sluta demonstrationerna och börja jobba som en opposition ska göra. Kom ihåg att under era år så jobbade sossarna och vänstern stenhårt i opposition och resultatet blev att vi vann valet med stor majoritet. Acceptera det och börja jobba i opposition så att era väljare får nåt tillbaka.

Etiketter: ,

2 kommentarer

  1. Anonym

    du hycklar verkligen!jag trodde inte att du skulle ”glömma” kommentarer i en blogg där du klagar på andra om precis det!

  2. Kristina Norman

    Svar till Anonym (2011-10-04 08:01)
    Frågan som Maria ”glömde” var i allra högsta grad relaterad till hennes inlägg och borde därför besvaras.
    Den kommentar som jag inte ”glömde” utan helt enkelt bara raderade, hade ingenting med själva innehållet i inlägget att göra, utan var ett påhopp på mig… Det var skillnaden…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.