Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

En superrolig helg på Medlefors…

…Tillsammmans med 100 debattsugna, vetgiriga, nyfikna, glada och trevliga sossar från hela Västerbotten. Vi har studerat ideologier, med föreläsningar, grupparbeten och diskussionsgrupper. Lärt känna och frotterat oss med nya fascinerande människor , roat oss kungligt med dans och sång

Till detta kan vi lägga god mat, skön säng, serviceminded och trevlig personal.

 

Nu ska vi med hjälp av dessa grundkunskaper fortsätta diskussionen på hemmaplan med våra hemmakamrater i form av studiecirklar och diskussionsgrupper. Det ska bli jättekul.

 

Idag har vi haft kommunfullmäktigegruppmöte och gått igenom listan, snackat budget och och fått väldigt intressant information om Akademi Norr, och så fick vi senaste informationen från killarna på Razormind vad gäller DSL och flygplatsbolagsprojektet, som skrider framåt sakta med säkert.  Till informationen var även Alliansen och PA inbjudna.

 

Nu är ruggugglan trött ini märgen och hjärnan är fullproppad med olika saker att tänka på så. Det ärmycket att smält och placera ini olika fack , så jag säger godnatt och hoppar ner i lopplådan trots den tidiga timmen.

På torsdag fortsätter vår turne i byarna och det  är det dags för (S) Politikercafe i Dalasjö Folkets Hus kl 19,00

Kom dit och ställ era frågor. ALLA är välkomna !  Vi bjuder på Kaffe och gofika!

 

 

 

 

 

 

 

Etiketter: , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.