Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

Så sällar sig även …

… Maria Kristoffersson till mobbinghorden som driver på för att få Håkan Juholt utrangerad…

Håkan Juholt är vår demokratiskt valde ledare och det är honom vi står bakom.. Han är inte perfekt, men det är det ingen av oss som är …allra minst Maria Kristoffersson, som rörde till det så ini vassen under sina 4 år vid makten i Vilhelmina så att hon inte kunde beviljas ansvarsfrihet.

 

5 kommentarer

  1. Kristina Norman

    Svar till Christine Svensson (2011-12-18 22:08)
    Det tycker jag inte att vi har gjort…
    Håkan Juholt har rört om tillräckligt mycket i grytan för att hans motståndare ska uppfatta honom som farlig, och nu försöker man få honom på fall med alla medel. Glöm inte att oppionssiffrorna steg med raketfart innan drevet satte igång. Jag hoppas innerligt att han står pall och fortsätter det han har påbörjat och jag förstår inte din vinkling överhuvudtaget. Dom som är fega är dom som försöker fälla Håkan Juholt med alla medel. Tänker du också sälla dig till den skaran ?

  2. Magnus K

    Jag tror du stirrar dig blind, för Juholt är ingen bra partiledare enligt mig. Han skulle ha avgått när det stormade, för han drar ner Socialdemokratin. Tyvärr lär inte Sossarna hamna vid makten än på minst 1 period till. Det har han sett till.
    Jag är Sosse, men tycker inte Juholt var ett bra val, det tyckte jag inte när han valdes, och fick det bekräftat med ”skandalen”.

  3. Magnus K

    Och hur man än vänder på det så låg Sossarna 0,6% över Moderaterna i valet 2010, nu i November enligt SCB’s undersökning låg Moderaterna 5,7% över Sossarna.
    Det ser jag som en kraftig nedgång tack vare just Juholt.

  4. Kristina Norman

    Svar till Magnus K (2011-12-19 19:16)
    Ja , det kan du ha rätt i. Nedgången beror på drevet mot Juholt , men frågan är ju om det är Juholt som är ”felet” ? Eller om det är andra faktorer som spelar in … ???

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.