Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

Samhällsklass väljer man själv!

….

KLYFTOR. Det här är en såndär grej som förklarar att högern inte verkar särskilt bekymrad över ökade klassklyftor. Martin Lundqvist (FP) är nämndordförande i Haninge:

”Jag ser det som ett medvetet och inviduellt val vilken klass man vill leva inom”

Läs mera >>>http://www.alliansfrittsverige.nu/2012/01/fp-politikern-samhallsklass-valjer-man.html

 

 

WOW!!!! *Aha-upplevelse * Var det sååå det var…..???  Men då kommer ju en följdfråga direkt …. Varför är det inte fler som väljer överklass, om det bara är att välja och vraka….????

Om inte detta var så jävla tragiskt så skulle det vara det ultimata humorupplägget för vår ståuppkomiker…

4 kommentarer

  1. B-RW

    Ja förr eller senare, lär du väl ochså hamna inför skranket.(Den dagen du skall gå vidare.)Där lär du inte ha någon hjälp av din klass.

  2. fd sosse

    Ja, i princip är det upp till en själv. Men det innebär ju en del planerande samt att man kanske måste göra en del uppoffringar. Det innebär rätt utbildning, och att med all säkerhet flytta från norrland. Läsa på handelshögskolan, bli civil ingengör, börsmäklare etc. Eller bli politiker på väldigt hög nivå. Så har det varit länge, även under Palmes tid! Med tanke på att alla riksdags partier är ense om livslång pension efter 3 mandat perioder, dvs 12 år, är det också en karriärväg. Däremot har ju generation 2 fördelar av att föräldrarna är höginkomstagare, där har du rätt. Det är därför jag är motståndare till kungahuset, oavsett hur trevliga och representativa de anses. Det är odemokratiskt med regerande kungahus.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.