Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

Ett privilegium…

… var det att få bevista SSU Vilhelminas Årsmöte idag. Jag och Viveka svarade på en inbjudan att komma på mötet och berätta om varför vi blivit socialdemokrater.

Våra historier stämde ganska bra överens visade det sig. Vi kommer från liknande bakgrunder med hårt arbetande föräldrar som engagerat sig mot dom självupplevda orättvisorna och vi har lärt oss från början att tillsammans är man så mycket starkare.

Det är jätteroligt att få medverka i detta möte. Vi har ett gäng jättesmarta och duktiga ungdomar som är superengagerade… Det gör en annan alldeles varm i hjärtat.

Jag är skitsur på Kung Bore som har bestämt sig för att busa till det ordentligt i helgen. Så till den milda grad att "KlassII varning" har utfärdats. Tanken var att vi skulle åka på kurs i morgon på Medlefors i Skellefteå. Nu får det lov att bli en annan gång. Jättetråkigt tycker jag!

I övrigt har jag roat mig dom senaste dagarna med att läsa en bok som jag fick från en kommunalmedlem som heter "Fotarbete- Resereportage publicerade i fackförbundspressen 2005-2006" ( ISBN 978-91-977340-0-4 ) Riktigt intressanta skildringar om hur arbetande människor har det i andra länder. Boken ger perspektiv och får en att förstå varför det är så viktigt att organisera sig och engagera sig. Vi behöver gå samman och bli starka för att ska på bättre villkor för alla…

 

NU ska jag se "Bodyguard" Det får bli min hyllning till den nyss avlidna Whitney Houston som begravdes idag. En av världens bästa sångerskor någonsin

Mina tankar går också till en kär anförvant som förenades med vår skapare sent i gårkväll… Vila i frid morbror Putte!

 

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.