Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

Smått imponerande…

… men inte på ett positivt sätt, tycker jag att Stefan Hanna , centerpartist från Uppsala är.

Att tvärändra åsikt  i sina uttalanden i dirket motsats till det förra uttalandet 2-4 gånger på EN dag … det måste vara något slags rekord? Eller ?

Stefan Hanna sätter nytt rekord i att byta åsikt

 FLIPFLOPP. Stefan Hanna (C), kommunalråd i Uppsala har diskuterat det här med trängselskatt. Här är hans uttalanden från dagen.
 

Läs mera här >>>http://www.alliansfrittsverige.nu/2012/04/stefan-hanna-satter-nytt-rekord-i-att.html

 

————————————-

 

Sen kan jag berätta att vi hade ett mycket givande Kommunfullmäktige igår i Vilhelmina… Jag tror att alla gick hem och var nöjda och belåtna… Den tron grundar jag dels på stämningen som man kunde läsa av när vi gick hem från mötet och dels på kommentarer som jag läste igår kväll på facebook. Det drog visserligen ut på tiden men det får man ju räkna med. Alla har ju rätt att göra sin röst hörd och ibland krävs det ett ingående samtal för att komma överens om detaljerna. Men igår gick det bra… de beslut som vi tog var vi alla eniga om.  SAMMANFATTNING SÅLEDES: En bra dag!

Vi har ett hårt jobb framför oss med stora sparbeting och det känns verkligen tufft och i viss mån mycket orättvist, men det måste göras. Och så länge vi har den här regeringen med Anders Borg och Fredrik Reinfeldth som lägger pengarna på hög, "för det kan va’ bra å’ ha",  istället för att se till att kommuner och landsting får sina behov tillgodosedda, så är det bara att bita i det sura äpplet… Vi kämpar på och inväntar valet 2014! Då måste det bli regeringsbyte!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.