Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

Snorförkyld…

… ja… är nått annat att vänta i dessa tider…?

Inatt bröt det ut ordentligt. Frossa, näsan stoppfull med mjukus och därmed konstant övertryck i skallbasen… halsen är som ett öppet sår och en kråka har flyttat in och retar ständigt med sina flaxande vingar och hackande näbb, emedan boet som byggs tar form.

Med andra ord … Ruggugglan är, om det är möjligt, en än mera bedrövlig skugga av en människospillra idag, än nånsin… ( Jag börjar utveckla samma egenskaper som en karl som är riktigt förkyld )

Alltså bäddar jag ner mig idag under täcket , med raggartuber på fötterna, nezeril, rikligt med vätska i alla former, febernedsättande och förstås underhållning i form av TV , korsord och spännande böcker att varva med. Handarbetet lägger jag åt sidan idag . Det gör ont  att röra stickorna.

Och nu har jag klagat färdigt… När febern har slutat härja ska jag färga håret och göra mig "1maj -snygg"…De’ni ! 🙂

 

Maken spelade klubbmästerskap igårkväll… han skulle försvara mästartiteln från ifjol…det gick inget bra… och han slutade…Sist ??? … Jag tror det !

Man kan lugnt säga att han är inne i en "formsvacka". (Det är han som har smittat mig med förkylning) Han säger att han inte orkade spela 8 serier . Vilken tur då att han inte anmälde sig till maratonspelet i Sundsvall – 50 serier.  Det hade nog varit att ta i… Men formen måste återtas för det är snart dags för Skellefteå Open… En duktig prispeng står på spel och liten shoppingkassa till Ruggugglan vore inte dumt , så här på vårkanten när sommargarderoben ska förnyas. 🙂

Tomas Jansson , Bowlingveteran och "kapten  på skutan" som kör laget mellan tävlingarna, vann igårkväll och har alltså fått en inteckning i det ärofyllda klubbpriset , en gammal "stenkula" på fot.

Nä nu blire’ bingen för mig

Ha en bra dag alla ni andra