Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

En bra dag…

… hade vi igår när vi trotsade snöglopp och is kalla vindar och tog oss till Lycksele på Ideologikurs.  Vi var 24 kamrater, varav 10 från Vilhelmina, som fick göra en spännande resa genom historien, från 1700 -talets  början till dags dato. Våra guider på resan , Tomas Marklund, Skellefteå S och Björn Wiechel, Umeå, SSU distriktetsordf. gav oss, med fantasi och entusiasm, en högintressant och rolig skildring om hur olika ideologier växt fram och utvecklats genom tiderna.

Idag har jag lämnat in mina laptoppar på lagning , bägge två. Både min "politiker dator" och min egen privata. Vet inte vad det är med mig och datorer? verkar som vi inte är riktigt kompatibla….Hoppas  att dom kommer i ordning rätt snabbt , men det vet man ju aldrig. På IT enheten hade dom som vanligt rätt mycket att göra och på den lokala firman där jag lämnade in min privata lap hade man VAB, så då vet man ännu mindre om tidsintervallet för färdigställande.

Ikväll har vi suttit med budgetcirkel. Finns inte så mycket att säga om det i dagsläget. Det är många saker att tänka på och mycket som ska gås igenom…

I morgon blir det nog en kojdag …. Ruggugglan är trött och värkbruten!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.