Ruggugglan

Funderingar och eftertankar

Lördag…

… och solen skiner. Getingarna är ettriga som "bara nätchen" och har invaderat mitt hus. Dom kommer in genom balkongdörren som står på glänt  och verkar flyga ut igen när dom har sett sig omkring, men det är ju inte så roligt att ha dom runt huvudet, medan dom rekognoserar omgivningarna…

Lite orolig blev jag att mina kissar skulle försöka sig på att jaga dom men dom ser ut som dom fattar att dom ska akta sig och tittar mycket intresserade på dom små flygfäna men gör inga som helst utfall. Jag har suttit och iakktagit dom en stund nu … Kan hända att dom har fått tidigare erfarenheter i sommar ute på balkongen

Nu har också den äldste sonen ,konstnären , flyttat ut från barndomshemmet. I går  var vi nere i hans lägenhet och fixade det sista nödvändigaste för att han skulle kunna sova där . Det känns … tomt… Det kändes tomt och vemodigt förra veckan när hårdrockarsonen tog sitt sista pick och pack och drog till Umeå, men nu är tomheten och vemodet precis total…Både jag och maken kände oss nedslagna igårkväll. Vad i all världen ska vi nu hitta på ??? ;))) Men mitt i alla flyttlass som har gått dom senaste veckorna, emellan jobb och övriga vardagsbestyr, så var vi så utpumpade så vi somnade ifrån alltihopa helt ovaggade. Farfars hus som ska tömmas och bägge sönernas flyttar . Det har var lite mycket den senaste tiden.

Idag fick jag emmellertid "ledigt" från alla diverse flyttbestyr för kroppen "hinner inte med" i alla svängarna och behöver andrum. Maken och svågern åkte upp själva till huset för att röja det sista. Farfar följde med för att "övervaka, leda och fördela arbetet".

Det enda jag ska fixa i eftermiddag är att kapa av en gardinstång så att sonen får upp den sista gardinen i köket . Behöver en järnsåg till det och en sån hade jag inte igårkväll. 

Jag har istället tagit mej för att  gå igenom medlemregistret i vår S-förening för uppdatering. Det passar ju bra nu när jag är alldeles solo allena och kan "grotta ner mig " utan störningar. Mycket bra att avleda tomhetskänslan som håller i sig idag också… Det har jag kunnat göra nerbäddad i mitt kuddhav med lappen på magen.

… Passar på att tipsa om var man kan ta del av dagsaktuell information från S- Vilhelmina

Möjligheterna(S) Vilhelmina

 

Nu ska jag ta en liten "eftermiddagsnap" Ha en fin helg

Hej på en stund !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.